Ha nemvart előtt lent van a mehszajam és kemény, akkor biztos nincs baba?
Figyelt kérdés
2014. dec. 22. 08:53
1/5 anonim válasza:
ha elmennél orvoshoz ezzel, azt kérdezné, hogy negatív a terheségi teszted? Vagy, ha nagyon rendes, elküldene laborba, vérvételre
2/5 anonim válasza:
Mi az istennyilának nyúlkálsz magadban?
Az pedig, hogy kemény-e a méhszáj, te laikusként nem fogod tudni megmondani, no meg a terhesség végén van csak jelentősége a méhszájnak.
Ne kotorássz magadban, mert fertőzéseket vihetsz fel és akkor végképp nem leszel terhes.
3/5 anonim válasza:
Most komolyan, teszt helyett inkább tapogatod a méhszájadat???
5/5 anonim válasza:
Én anno egyszer vizsgáltam magam, amikor terhes lettem a fiammal. Igazából nagyon nem tudtam megállapítani semmit, sőt úgy éreztem,hogy itt tuti nincs baba. De lett!
De tényleg ne nyúlkálj fel! Én is megbántam! Ad 1: még tiszta kéznél is lehet baj, ad 2: biztosat a teszt, és a doki mond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!