Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Görcsölök, de a méhszájam...

Görcsölök, de a méhszájam fent van . A mellem mintha nőt volna,2 nap múlva nem várom . Szerintetek, lehet ebből még baba?

Figyelt kérdés
2012. nov. 2. 15:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Ne nyúkálj magadnak, egy csomó bacit felvihetsz, és ha tényleg babás lennél, nem esne jó most neki a fertőzés. Három hónapos terhesség után engedték nekem is a kúp használatát, úgyhogy ha elkapsz valamit semmit nem tehetsz. :(

Bármi lehet.

Vegyél tesztet ha türelmetlen vagy. A Rossmannban van 15-ös Hcg teszt, az mensi előtt a 4-ik nap már mutatja.

Görcsölés jelentheti hogy meg fog jönni. A mell nem kezd azonnal nőni amint megfogan a bébi. Úgyhogy nyugi.

2012. nov. 2. 15:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy fent van a méhszájad? Mikor kellene megjönnie akkor tesztelj.
2012. nov. 2. 16:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Onnan tudja, mert felnyúlt, és megnézte. Elméletileg ha valaki babás, akkor fenntvan a méhszáj, ovulációkor lent.
2012. nov. 2. 16:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem az 5. héttől kellett hormonpótlást kúp formájában napi 3-szor,simán fel lehetett rakni. Persze kézmosás,stb. Tehát nem igaz,hogy nem engedik a kúpot,van,hogy muszáj. De csak úgy valóban ne nyúlkálj,mert abból baj lehet. Tudom,könnyű mondani,de várj 2 napot és tesztelj!A jelek biztatóak,de ekkor még lehet bármi és annak az ellenkezője is!
2012. nov. 2. 17:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát nekem eszembe sem jutna felnyúlni és belülről tapizni magam. Pedig eü-ben dolgozom.
2012. nov. 2. 17:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha nagyon nem bírsz várni (és hogy is bírnál, tudom én sem bírtam ki)akkor csinálj tesztet!

Nekem az X-epil tesztcsík már 5 nappal előtte jól látható pozitív lett!

Neked is ilyen kétcsíkos tesztet kívánok!

2012. nov. 2. 18:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem hormonpótlásra használt kúp-ra gondoltam, hanem a fertőzésre, erős barnás-sárgás folyásra kapott hüvelykúpra. Nekem a doki azt mondta, hogy csak a terhesség harmadik hónapja után lehet ilyeneket használni.

A kúpot feldugod és kész, de nem taperolod a méhszájad, ahhoz magasabbra kell nyúlni.

2012. nov. 4. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!