Görcsölök, de a méhszájam fent van . A mellem mintha nőt volna,2 nap múlva nem várom . Szerintetek, lehet ebből még baba?
Ne nyúkálj magadnak, egy csomó bacit felvihetsz, és ha tényleg babás lennél, nem esne jó most neki a fertőzés. Három hónapos terhesség után engedték nekem is a kúp használatát, úgyhogy ha elkapsz valamit semmit nem tehetsz. :(
Bármi lehet.
Vegyél tesztet ha türelmetlen vagy. A Rossmannban van 15-ös Hcg teszt, az mensi előtt a 4-ik nap már mutatja.
Görcsölés jelentheti hogy meg fog jönni. A mell nem kezd azonnal nőni amint megfogan a bébi. Úgyhogy nyugi.
Ha nagyon nem bírsz várni (és hogy is bírnál, tudom én sem bírtam ki)akkor csinálj tesztet!
Nekem az X-epil tesztcsík már 5 nappal előtte jól látható pozitív lett!
Neked is ilyen kétcsíkos tesztet kívánok!
Nem hormonpótlásra használt kúp-ra gondoltam, hanem a fertőzésre, erős barnás-sárgás folyásra kapott hüvelykúpra. Nekem a doki azt mondta, hogy csak a terhesség harmadik hónapja után lehet ilyeneket használni.
A kúpot feldugod és kész, de nem taperolod a méhszájad, ahhoz magasabbra kell nyúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!