Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek biztos nincs...

Szerintetek biztos nincs baba, vagy még lehet egy pici reményem?

Figyelt kérdés

Már leírtam itt a sztorimat, ha esetleg ismerős lenne. Normálisan 14.én lett volna peteérésem, próbálkoztunk is előtte, de aztán 14.én elkezdtem vérezni, tartott 2-3 napot. Most az se tudom, hogy ez mi volt, ettől kezdve számítsam a ciklust? Sajnos kellett előtte 2 hónapig fogamzasgatlót szedjek cisztára, egy kretén doki azt írta fel nekem. Mikor elmentem egy másikhoz, az mondta, hogy nem kellett volna, pléne, hogy gyereket akarok. Szóval most az se tudom mi van...

Biztos voltam benne, mikor elkeztem vérezni, hogy nincs baba, de valahogy csak motoszkál bennem, hogy biztos nem lehet?

Mindenképp csinálok majd egy tesztet 25-26 körül, akkor kéne megjöjjön normálisan, csak ez a 2 nap vérzés félidőben nem tudom mi volt.

Szerintetek 100% hogy nincs baba?

2014. dec. 20. 21:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Húha, szerintem jól meg lett zavarva a hormonháztartásod a fogamzásgátló miatt. A vérzés (2-3 napos) is ezt mutatja. Nem hiszem, hogy van baba :( Tényleg nem kellett volna beszedned. Mikor "előtte" szedted a fogamzásgátlót?
2014. dec. 20. 21:21
 2/3 A kérdező kommentje:
November 24.én vettem be az utolsó szemet. November 31.én jött meg, december 8.ig tartott( igen, nagyon sokat) 14.én megint elkezdtem vérezni.
2014. dec. 20. 21:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Pár nap múlva kiderül,hogy babás vagy-e. Szerintem az lenne a legjobb a szervezetednek és születendő gyermekednek is ha a megtermékenyülés előtt egy kicsit kitisztulna a szervezeted a sok hormontól (amit a fogigátlóval vittél be). Ha most ebben a hónapban nem sikerült nem kell aggódni majd sikerül ezután. Neked is jobb ha a babád egy tiszta környezetbe fogan meg, nem?
2014. dec. 21. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!