Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek baba volt?

Szerintetek baba volt?

Figyelt kérdés

November 6-án jött meg, majd decemberben csak 19-én jött meg, sokat késett, teszteltem is 2 negatívat.

De amikor megjött, a betétemen nagyon furcsa vér darabka volt. Le is fotóztam, és többször elemeztem is. Nem tudom, olyan mintha egy picike embrió lett volna. Létezhet??

2014. dec. 20. 20:06
 1/6 anonim válasza:

Nem!!!

De orvoshoz fordulj ha ennyire megrémit!

2014. dec. 20. 20:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem...
2014. dec. 20. 20:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is halucináltam(?) már ilyet, nem hiszem, hogy az volt, de akkor kicsit megrémített. Végülis, ha az is volt, sajnos már mindegy.
2014. dec. 20. 20:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez csak a méhnyálkahártyád. Elképzelhető, hogy volt megtermékenyített petesejted csak már nem volt ideje beágyazódni. De ez semmiképpen sem vetélés, legalábbis nem az a komoly fajta. Nekem 2napig volt ez múlt hónapban és ebben a hónapban is, volt hogy fél tenyérnyi darabok is kijöttek, de édesanyámnak is ilyen, neki azt mondta a doki, hogy nagyon vastag a nyálkahártyája és azért. Eddig nekem sem volt ez jellemző, de szerintem ne aggódj emiatt. :)
2014. dec. 21. 07:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Sajnos hallottam mar olyanrol aki igy latta viszont a babajat :/ neki spiralja volt, be tudott agyazodni, de a spiral miatt nem maradt meg.
2014. dec. 21. 09:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyszer olvastam valahol, hogy a méhnyálkahártya, főleg ha késik a vérzés, jobban meg vastagszik, és amikor megjön végül elég nagy darabokban is távozhat, de mindig rózsaszínes, vöröses színe van. A fekete "darabkák" (bocs a kifejezésért) az alvadt vér darabok. Viszont ha terhes lettél volna, akkor az elhalt embrió szürkés színű kéne legyen.
2014. dec. 21. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!