Supra2.0 kérdése:

Ez lehet baba? :-)

Figyelt kérdés
Napok óta puffadt és viszket a mellem, sötétebbek a bimbóim. Pár napja olyan érzésem van mintha megakarna jönni, krémes fehér folyásom van. 10 nap múlva kellene megjönnie és közép időben voltunk együtt párommal. Nagyon szeretnénk babát! Reméljük ezek a jelek jót jelenthetnek :-)

2014. dec. 15. 21:27
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Bocs, de a fehér színű, sűrű folyás inkább gombára szokott utalni és nem terhességre.
2014. dec. 15. 21:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
...imàdom ezeket a kérdéseket. figyelj, hét mulva tesztelj, elobb nem érdemes...
2014. dec. 15. 21:43
 3/10 A kérdező kommentje:
1, Nem vagyok gombás! 2, ha zavar a kérdés nem muszáj válaszolni. Én csak tapasztalatokra és véleményekre lennék kíváncsi. Köszönöm!
2014. dec. 15. 21:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha 10 nap múlva kellene megjönnie, akkor kb. 4 napja volt ovud. 4 nap után nincsenek tünetei a terhességnek, mert még terhesség sincs.
2014. dec. 15. 22:09
 5/10 anonim ***** válasza:
a 3. vàlaszolo szépen leirta.
2014. dec. 15. 22:23
 6/10 anonim ***** válasza:

Biológia, értelmezés, gondolkodás...

3. válaszoló leírta a lényeget.

4 nap ... kb. morula a drága...már ha sikerült a megtermékenyítés ami egészséges pároknál jó időben együtt...akkor is csak 25 %...

A krémes fehér folyásnak pedig nézz utána a "hüvelyváladék változása a ciklus alatt" címszónál

[link]

:)

2014. dec. 15. 22:39
 7/10 anonim ***** válasza:
74%
Kedves kérdező! Valóban gombának a tünete, nem mindig viszket eleinte. Esetleg olvastál olyat, hogy ez a terhesség tünete lenne? Tényleg kicsit fárasztó, hogy másodpercenként jönnek fel ezek a kérdések, hogy: "pl. fáj a torkom (vagy egyéb random tünet), 20 nap múlva kell megjönnie, de tegnap együtt voltunk és most akkor terhes vagyok?" kérdések. Felnőtt nő vagy, akkor fog kiderülni, hogy terhes vagy-e, ha nem jön meg és csinálsz utána egy tesztet és 2 csík lesz rajta, de előbb nem fogod megtudni, mert általában nincs semmilyen jele. Ettől függetlenül teljesen normálisan válaszoltam, nem tudom min vagy kiakadva. Attól még nem kell meghülyülni, hogy valaki gyereket akar.
2014. dec. 15. 23:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Már annyi minden szakirodalmi dolog megdőlt! Semmi sem lehetetlen, volt nekem is olyan terhességem, ahol a nem várt előtt már voltak tünetek!
2014. dec. 16. 08:27
 9/10 anonim ***** válasza:

#8 Lehetnek a nemvárt előtt tünetek, de nem 10 nappal előtte!

4 napja volt ovuja. Még a beágyazódás sem kezdődött el, még HCG sem termelődik. Semmilyen hormonális változás nem indulhatott még be, ami terhességi tünetet okozhatna.

2014. dec. 16. 08:40
 10/10 anonim ***** válasza:
De az sem lehetetlen, hogy a kerdezonek korabban volt az ovu. Ezt nem tudhatjuk. Ennek ellenere meg tenyleg korai ezen ragodni... majd ha nem jon meg csinalj tesztet.
2014. dec. 16. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!