Mekkora rá az esély hogy így sikerül a baba?
Figyelt kérdés
Az ovulàciòm a kalkuláciò szerint 20.ra esik.Akkor a párom nem lesz itthon.Ha előtte vagy azelőtt valò nap szeretkezűnk akkor nagy a valòszínűsège hogy sikerül?2014. dec. 15. 10:09
1/9 anonim válasza:
Igen, ha nagyjából akörül vagytok együtt, teljesen jó. Napokig életképesek a spermiumok bent.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi :-)
2014. dec. 15. 10:28
3/9 anonim válasza:
Igen, sok sikert :) max nagyobb az esélye hogy lány lesz :D
4/9 A kérdező kommentje:
Tényleg? :-) és a fiùra mikor lenne nagyobb esély? :-)
2014. dec. 15. 10:36
5/9 anonim válasza:
Nekünk ovuláció előtt 3 nappal sikerült és fiú. :)
Hajrá!
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi :-)
2014. dec. 15. 10:45
7/9 anonim válasza:
Szia.
Igen,sikerűlhet ha előtte vagytok egyűtt.
Én biztosan tudom hogy "anno" augusztus 10- én voltunk egyűtt,aztán egy ideig nem.
A picikénk pedig kb augusztus 14-16 között fogant meg :)
A 6 hetes ultrahangnál lett kiszámolva,amikor is szeptember 15-én,6+2 hetesnek állapította meg a doki a terhességet.
Tehát a kis spermák nagy túlélők :) :)
Egyébként nekünk ennek ellenére is fiúnk lesz,bár mi nagyon örülünk neki!
8/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Az utolsó menszim kezdő napja július 31 volt.
Igy ha kiszámolod,te is rájösz hogy több napig túlélték a spermiumok és az ovulációm napján megtermékenyítette egyikük a petesejtet.
9/9 anonim válasza:
a fiúk gyorsabbak, tehát hamarabb a célba érhetnek, viszont a kislányok tovább életképesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!