6 hetesen még nem látszik szívműködés. Elhalt a baba, vagy van még reményem?
Két orvos különbözőt mondott.
Tegnap barnáztam. Mivel nem voltunk otthon, egy messzi kórházban vizsgáltak meg hüvelyi uh-n. Szabályos petezsák 4,4 mm embrió. Szívműködés nincs. Azt mondta a doki az uh szerint 6 het 2 napos lehetek. És azt mondta, hogy a szívműködésnek már lassan látszódnia kell.
Elmúlt a barnázás.
Ma délben itthon bevéreztem. Rendesen. Enyhe görcsök. Irány a veszprémi kórház. Hüvelyi uh. Az orvos azt mondja, hogy nincs szívműködés pedig már kellene lennie, 6. héten, és 4,6 embriónál. Majdnem vitt kaparni. Valamiért nem hittem neki. Így hazajöttem. Még bízom. Még ott volt a baba a pocimban, nem ment el. Az orvos nem adott sok esélyt. Most itthon fekszem és vérzem, de már nem erősen enyhén görcsölök. Nagyon szép szilveszterem van...
Félek.
Az utóbbi orvos még azt mondta, hogy ha nem vérzek nagyon meg nem görcsölök, akkor 4 nap múlva menjek és megnéz megint. Ha még akkor sincs szívhang (amit így is gondol), akkor azonnal műtét, és már közölte hogy ne egyek.
Hát hozzá már biztos nem megyek.
A nővéremnek volt terhességénél afp vizsgálat eredményénél azt mondta, lehet el kell venni a babát. De nem volt igaza! Reménykedhetek szerintetek?
Ami info még, hogy most még pont nem menstruálnék akkor sem, ha nem lennék babás.
Én a helyedben bíznék a megérzéseimben.
Menj vissza egy pár nap múlva,akkor már biztos látják a kis szívét.
Nekem 7 hetesen látták,van,akinél csak később.
Ne add fel,amíg van egy kis remény...
Nagyon drukkolok és ha kérhetlek,ha kiderül valami írj üzit priviben.
Nagyon kíváncsi vagyok!
Mi veletek vagyunk!:)
14 hetes kismami
Szia! Remélem, semmi baj nincs veletek! De ha erősebben vérzel, görcsölsz, mindenképp menj vissza a kórházba, mert neked is komoly bajod lehet!!! Ha nem erősödik, akkor pihenj, ne idegeskedj. Ezt most könnyű mondani, de ezzel teszel legjobban a kicsinek. Keress másik orvost, ha ebben már nem bízol. Vigyázz magadra nagyon és írj, hogy mi van veletek. Sok sikert!!
Szorítok!
Sziasztok!
Egy pozitív terhességi teszt után szintén 6 hetesen mentem el a nőgyógyászomhoz, bár még semmi más jelet nem éreztem magamon, ami a terhességet igazolná. Nekem is azt mondta, hogy a terhességet meg tudja állapítani, de szívhangot még nem lát, meg az embriót is kissebbnek látja egy picivel, mint kellene lenni, de nem akar nagyon ijesztgetni, majd a következő vizsgálatkor minden kiderül. Eltelt 2 hét és már van hányingerem, de a mellfeszülés még elmaradt( bár én még a 10 hónapos kislányomat szoptatom, lehet, hogy ez befolyásolja). Remélem, hogy az émelygés már egy jó jel, pár napon belül kiderül az eredmény. Persze pihenni nem tudok a kislányom miatt, meg azon is aggódok, hogy sokat cipelem őt és ez ne legyen gond a tesónál. Remélem minden rendben lesz, kitartás, aki a hasonló helyzetben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!