Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztalt hasonlót valaki ilyet?

Tapasztalt hasonlót valaki ilyet?

Figyelt kérdés

Nem is biztos, hogy ezt most jó helyre írom, de mivel babát szeretnénk hátha tudtok segíteni.

Szóval 13-ára nem vártam. Nem jött meg rendesen de barnáztam két napon keresztül nem sokat ahogy töröltem magam akkor volt egy kevés. Mivel van már két gyermekem és a fiamnál a terhesség legelején volt hasonló ezért teszteltem ami negatív lett. A barnázá abba maradt. Mivel azóta sem jött meg ma délután teszltem ami sajnos negatív. Igaz a fiamnál is 14dik nap késés után mutatta ki, de úgy gondolom azért talán ma már valaminek lennie kellett volna ha terhes lennék. Vagy érdemes lenne reggel első vizeletből tesztelni még? Hétfőre van időpontom az orvoshoz. Volt valakinek hasonló tapasztalata?

2014. dec. 19. 21:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Menj dokihoz!

vagy tesztelj első vizeletből, bár ennyi idő után már bármikor halvány csíknak kellett volna lennie.

2014. dec. 19. 22:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát amint írtad már a fiadnál is sok idő kellett mire kimutatta... esetleg vegyél más fajta tesztet is.
2014. dec. 20. 09:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, ma pozitívat teszteltem. :-) Januárban amúgy is megyek orvoshoz. Remélem askkor már lesz szívhang is. :-)
2014. dec. 30. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!