Ovu utáni napokban, de különösen a 8. napon erős görcsök, abszolút, mintha bármelyik percben megjöhetne. Ki tapasztalt már hasonlót? Mi/ki lett belőle?! . )
1. válaszoló vagyok. Borzasztó, ami veled történt én "csak" az első 12 hétben voltam velük. Előttük eggyel voltam terhes, és ami a legborzasztóbb, ugyanazon a terhességi napon történt mind a kétszer (11+6).
Remélem sikerrel jársz! Most mi is próbálkozunk, ovu napján és másnapján voltunk együtt. De én még csak a 3. napon tartok.
Hőt mérsz? Én mérek azt is. Elindultam szépen felfelé, minden nap nőtt egy tizedet. 36,3 volt az alap, aztán 36.5-re, ugrott és ma már 36.8. Remélem így is marad:D Már nagyon várom a 7-14. napot.
Vitamint eszel? Én szedtem előzővel is, és aztán meg nem hagytam abba, mert gondoltam úgy is készülök a következőre. Sajnos itt nem vizsgálnak ki, csak 3. vetélés után, így most orosz rulettet játszunk:(
Sajnos megjött... :(
Eddig négyszer este teherbe, mind a 4-szer egyetlen alkalomból... remélem, minden rendben van velem... :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!