Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt akinek a beágyazódás 2-3...

Volt akinek a beágyazódás 2-3 napos erős vérzéssel járt?

Figyelt kérdés
A ciklus félideje előtt egy héttel úgy éreztem, peteérésem van, szurkáltam, nagyon sok nyákom volt, minden. Utána egy héttel, amikor elvileg pének lellett volna lennie, két reggel pár csep vér jött, és egy kis görcsölés volt. Majd rá egy hétre vérzés... Most ez mi? Egy hónapban kétszer lehet peteérés? Mert ha akkor volt, amikor éreztem, rá pont két hét telt el. De akkor közte mi volt az a pecsételés? Már egyáltalán nem lehet baba, ha a mensim minimum 5-7 napig szokott tartani?
2014. márc. 25. 09:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha rendes piros vérzésed volt 2-3 napig akkor nagy valószínűséggel nem vagy terhes! Most hamarabb volt péd, így hamarabb jött meg ennyi!
2014. márc. 25. 09:59
 2/4 anonim ***** válasza:
A beágyazódásos vérzés ha van, egy minimális barna folt max fél napig tart, vagy még addig se, és menszesz előtt 2-3 nappal van. A tiéd nem az volt. Inkább hormonprobléma
2014. márc. 25. 10:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát én 5 napig barnàztam mesi helyett. Első nap tampont is felraktam mert azt hittem megjött, de feltűnt hogy nagyon kevés jött. 6hkm
2014. márc. 26. 06:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó, és neked mikor lett pozitív a teszt?
2014. márc. 26. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!