Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztalt valaki hasonlót?

Tapasztalt valaki hasonlót?

Figyelt kérdés
Vasárnap kéne megjönnie.Tegnap már volt egy kis rózsaszín folyásom.Ma pedig barna szálakba jön,de nem friss vér.Szerintetek lehet terhességi jel?

2014. dec. 11. 13:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem is a hétvégén kellene megjönnie maszatolok. Nem tudom mi lesz, mert a fiamnál volt hasonló amikor az első vizsgálat után, de arra gyógyszert kaptam. Most ugyan teszteltem 1et de ahogy vátam full negativ.
2014. dec. 11. 13:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Nekem is az első terhességemnél volt hasonló,csak ott a nemvárt mensi után .Ezért furcsálom.
2014. dec. 11. 13:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Elsö válaszoló vagyok. Állitólag a többedik terhességnél ez normális. Hanyadik baba lenne nálatok?
2014. dec. 11. 13:50
 4/10 A kérdező kommentje:
Második.És nálatok?írj ha van valami fejlemény.A mindjárt megjön érzés is kíséri.
2014. dec. 11. 14:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Harmadik. Természetesen fogok irni. De te is.Kiccsit görcsölgetek de feszülnek a melleim de ez nem mérvadó sajnos.
2014. dec. 11. 14:29
 6/10 A kérdező kommentje:
Nekem elötte 6nappal feszültek meg fájtak nagyon a melleim.Furcsáltam is,mert csak 3 nappal szokott elötte fájni.Most is fáj,de már nem annyira!Persze írok én is!
2014. dec. 11. 18:06
 7/10 A kérdező kommentje:
Szia!Mára teljesen elmult a barnázásom.Melleim nem nagyon fájnak.A hasamat kicsit érzem.De tegnap ért egy nagyobb stressz.Szerinted attól lehet,hogy nem jön meg?
2014. dec. 13. 09:56
 8/10 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló.Hétfői tesztem pozitív lett.Neked hogy áll a dolog?
2014. dec. 16. 19:24
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia! Nem jött meg de nem is barnázok. Hétfő reggel teszteltem, de az nagypn halovány lett nem biztos, hogy nem e száradási csík.

Mondjuk a fiamat is 14 nap itán lett pozi.

Fe jó gratulálok neked. :-) Remélem karácsonyi ajándék lesz nekem is fa alatt egy pozi teszt.

2014. dec. 16. 21:34
 10/10 A kérdező kommentje:
Szia!Ma voltam dokinál ,de még nem látott,csak megvastagodott nyálkahártyát.Aztmondta a terhességre utal.De még nem látszik,hogy hol helyezkedik el.Gratulálok neked is!!!Boldog karácsonyt!!!!!
2014. dec. 17. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!