Tapasztalt valaki hasonlót?
Figyelt kérdés
Vasárnap kéne megjönnie.Tegnap már volt egy kis rózsaszín folyásom.Ma pedig barna szálakba jön,de nem friss vér.Szerintetek lehet terhességi jel?2014. dec. 11. 13:20
1/10 anonim válasza:
Nekem is a hétvégén kellene megjönnie maszatolok. Nem tudom mi lesz, mert a fiamnál volt hasonló amikor az első vizsgálat után, de arra gyógyszert kaptam. Most ugyan teszteltem 1et de ahogy vátam full negativ.
2/10 A kérdező kommentje:
Nekem is az első terhességemnél volt hasonló,csak ott a nemvárt mensi után .Ezért furcsálom.
2014. dec. 11. 13:42
3/10 anonim válasza:
Elsö válaszoló vagyok. Állitólag a többedik terhességnél ez normális. Hanyadik baba lenne nálatok?
4/10 A kérdező kommentje:
Második.És nálatok?írj ha van valami fejlemény.A mindjárt megjön érzés is kíséri.
2014. dec. 11. 14:21
5/10 anonim válasza:
Harmadik. Természetesen fogok irni. De te is.Kiccsit görcsölgetek de feszülnek a melleim de ez nem mérvadó sajnos.
6/10 A kérdező kommentje:
Nekem elötte 6nappal feszültek meg fájtak nagyon a melleim.Furcsáltam is,mert csak 3 nappal szokott elötte fájni.Most is fáj,de már nem annyira!Persze írok én is!
2014. dec. 11. 18:06
7/10 A kérdező kommentje:
Szia!Mára teljesen elmult a barnázásom.Melleim nem nagyon fájnak.A hasamat kicsit érzem.De tegnap ért egy nagyobb stressz.Szerinted attól lehet,hogy nem jön meg?
2014. dec. 13. 09:56
8/10 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló.Hétfői tesztem pozitív lett.Neked hogy áll a dolog?
2014. dec. 16. 19:24
9/10 anonim válasza:
Szia! Nem jött meg de nem is barnázok. Hétfő reggel teszteltem, de az nagypn halovány lett nem biztos, hogy nem e száradási csík.
Mondjuk a fiamat is 14 nap itán lett pozi.
Fe jó gratulálok neked. :-) Remélem karácsonyi ajándék lesz nekem is fa alatt egy pozi teszt.
10/10 A kérdező kommentje:
Szia!Ma voltam dokinál ,de még nem látott,csak megvastagodott nyálkahártyát.Aztmondta a terhességre utal.De még nem látszik,hogy hol helyezkedik el.Gratulálok neked is!!!Boldog karácsonyt!!!!!
2014. dec. 17. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!