Ti is lattok valamit? Vsgy oda kepzelem? Kep csatolva.
Én nem értem, minek kell kioktatni a kérdezőt??? Nyilván ő is tudja, hogy korai... Nyilván ő is látott már száradási csíkot... Nyilván, nyilván... Egyszerűen csak válaszolni kéne a kérdésre, nem kioktatni a kérdezőket. Én nem is értem, hogy aki osztja az észt mint a messiás, az miért nem kattint inkább tovább? Vagy ezt élvezitek? Hogy még oda büfögitek a kioktató kis hozzáfűznivalótokat?
Bocsánat, hogy off voltam, le is lehet nyugodtan pontozni, csak nálam ennél a kérdésnél telt be a pohár a kéretlenül okoskodóktól.
Kedves kérdező, neked drukkolok! Bár én is látom azt a valamit, nem csak te képzeled oda. De már nagyon sok ilyen "száradási" valamit láttam...
Kedves szintén kioktató Utolsó!
Ne általánosságban írogass, hanem írd ide, hogy szerinted hányas kommentelők írtak indokolatlanul hülyeséget!
Azért kell 2kioktatni" a kérdezőt, mert napjában 10 ilyen kérdés van, és az ilyen korán tesztelők érdeke, hogy megtanulják, hogy nem szabad korán tesztelni, mert odaképzelik a 2. csíkot (néha valóban ott van), reménykednek, majd szépen orcára pottyannak.
Egyébként jogában áll bárkinek válaszolni. Ha nem tetszik, ott a piros kéz. Ha annyira nem ideillő valamelyik válasz, a moderátor úgyis törli. Amíg nem törli, addig meg viseld el!
Mindenkinek igaza van. Tisztaba vagyok azzal amiket mondtok, van mar egy 3 eves kisfiam, regi gyakoris vagyok,vannak regi kerdeseim hasonloak mint ez is, de most is mint akkor kivancsi lettem volna a valaszaitokra.
Utolso koszonom :)
Oké…
3-as: egyáltalán nem a kérdésre válaszol. Sőt, kioktatja a kérdezőt, hogyan kell kiértékelni egy tesztet (amit nyilván maga is tud). Meg még azt is meg mondja, hogy mit tegyen, mit ne tegyen, és hogy ne akarjon már feleslegesen reménykedni…
Attól, mert dob egy mosolykát a hsz közepébe, még kioktató és bunkó. Ha jól értem, ő a négyes válaszoló is, aki szerint a rendes teszt csak a patikai vagy dm-es, mindenesetre a netes 80 ft-os szerinte vacak, ami – megjegyzem halkan – ugyanazt a hcg-t méri, mint a többi drága…
5-ös: „Ez semmi. És akkor tesztelj, ha már késik 2-3 napja. Ennek semmi értelme.” – Na, most akkor ez válasz a kérdésre???? Ez egy bunkó hsz. Egyrészt nincs igaza, mert a kérdező nem azt kérdezi, hogy pozitív-e a teszt, hanem azt, hogy csak ő képzeli-e oda, amit lát… Megmagyarázza egy idegennek, hogy mikor teszteljen! Miért? Kinek mi köze ahhoz, hogy ki mikor tesztel? Erről sem szól a kiírt kérdés… Az meg, hogy szerinte minek van értelme és minek nincs, azt nem döntheti el, amíg nincs a kérdező helyében.
8-as: Na, ez a legnagyobb hülyeség, ami elhangzik a válaszok közt! Mert ő sem ismeri a kérdező előéletét… lehet, hogy volt már vagy 5 biokémiai terhessége 1 év alatt, és akkor mondjuk baromira nem mindegy, hogy értesül-e a legújabbról, vagy nem… Persze, biokémiai mindenki életében előfordul, csak nem mindegy, hogy hányszor, és hány sikeres terhesség volt már a háta mögött, és hány sikertelen kora vetélés.
Szóval kedves 12-es: Konkretizáltam, ami írtam, remélem így már elégedett vagy. És szomorúan veszem tudomásul, hogy szerinted itt a válaszolóknak ki KELL oktatni a kérdezőket. Ezek szerint te a Mindenható vagy, mert te ismeretlenül is tudod, hogy kinek mi az érdeke itt… Állításod szerint a korán tesztelők érdeke, hogy megtanítsd nekik, hogy nem szabad hamar tesztelni, mert akkor pofára esnek. Gratulálok!
Képzeld, én is korán tesztelek, nekem is van már egy 3 évesem. Nem azért csinálom, mert ez a passzióm, hanem mert volt utána két elhalt terhességem. És bár még soha egyetlen kérdést nem tettem fel ide, mégis maximálisan meg tudom érteni azokat, akik külső megerősítést várnak. Nem áltatást, nem biztatást, csak megerősítést! És képzeld el, volt már nem várt napján is halvány tesztem, amit forgatnom kellett és alig vártam, hogy férjem hazaérjen és ő is bólintson, hogy igen, pozi, mert csak úgy mertem bevenni a progi pótlást. Szóval akármennyire királynak érzitek magatokat a stabil vastag két csíkjaitokkal, sosem tudhatjátok, hogy mások tetteit mi vezérli… Na, ezért nem gondolnám, hogy bárki részéről jogos lehet itt a kioktatás. Lepontozni meg senkit nem fogok. Az az ovisok játszótere…
11-es voltam.
Elkezdtem válaszolni neked, de végül kitöröltem.
Nem is indoklom meg miért, úgysem értenéd.
Van, akit nem lehet észérvekkel meggyőzni.
Kedves 16-os! Minden szavaddal egyetértek, mert ugyanebben a cipőben járok-annyi különbséggel, hogy a majdnem 4 évesem és a számtalan vetélésem után van már egy 1 évesem is, akivel 9.dpo-n teszteltem halvány pozit és azonnal elkezdtem szedni az Utrogestant ...
Úgyhogy kedves 17-es, én meg a Te válaszaidat és stílusodat unom már az ehhez hasonló kérdéseknél. Mi lenne, ha figyelmen kívül hagynád őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!