Csak képzelem, vagy van ott valami?
2014. nov. 20. 22:19
1/11 anonim válasza:
Hát ha megdöntöm a telefonom látom amit te is de szerintem száradási csík.. :/
Mikorra nem várod?
2/11 anonim válasza:
Negativ, pozitiv csikot nem kellene ennyire vadaszni
3/11 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. Összevisszák a ciklusaim, de alapvetően mindkét gyerekemnál azok voltak, így ez a nem várom képlékeny, meg a nem várás is kicsit. Csak már 31 napnál tartok, ennyi nem szokott lenni.
2014. nov. 20. 22:30
5/11 anonim válasza:
Halványan ott van.egyből megláttam!
6/11 A kérdező kommentje:
Ez egy 12,5-es teszt, holnap reggelre betáraztam egy 25-öst, csak kiderül... Lassan indul nálam a hcg, mindkét fiamnál viszonylag későn lett pozi a teszt (32. nap), és a vérből se volt túl magas 35. nap körül a béta-hcg, aztán belehúztak. Tényleg nem tudom élőben se megállapítani, hogy van vagy nincs. Mindenkinek köszi a választ.
2014. nov. 21. 00:05
7/11 anonim válasza:
Drukkolok! En ma vagyok a 33 napon,eleg rendszertelen. Tegnap negativ lett :( Lanyomnal is kb.38.napon mutatta ki.
8/11 anonim válasza:
Én is látok ott valamit,remelem erősödni fog!!!
9/11 A kérdező kommentje:
Hát a ma reggeli 25-ös annyira negatív, hogy arra képzelni se tudok 2. csíkot, mensi továbbra sincs sehol.
2014. nov. 21. 08:21
10/11 anonim válasza:
Negativ. Tesztelj majd pár nap múlva, ha nem jön meg. :) Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!