Lehetek terhes? Görcsöltem vasárnap, kedd óta vérzem, picit más, de lehet, képzelem.
Figyelt kérdés
Vasárnap azt hittem, meghalok a vonaton, ugy fájt a hasam, szúrt meg minden, azt hittem rögvest felállok és keresztbe-kasul futkosom (min. 700 kmes ut, már fáradtam).
Kedden meg, megjött, de valahogy fakobb a szine, alvadtabb, nem olyan sok, és halványabb.
Lehet csak képzelem.
Hányinger az van persze, de nem tekintem tenyezonek, bármitől lehet, stressztől is.
Illetve lehet kialvatlan vagyok.
2014. júl. 30. 01:50
1/2 anonim válasza:
Nem kell ennyire figyelni magad.
Csak sodródj a történésekkel, és egyszer csak észreveszed, hogy késett 1 hetet. Ott már tesztelhetsz bármikor, + lesz.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2014. júl. 30. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!