Ha múlt héten szexeltünk (szerdán), és vasárnap kellett volna megjönnie és most még semmi, kimutatná a teszt, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
gumival védekeztünk és nem szakadt ki 100% és késik.. tesztet nem merek venni korai lenne még a baba2013. okt. 11. 22:00
1/10 anonim válasza:
ha a mult heti eggyüttlétből fogant akkor nem mutatná ki de elvileg akkor nem eshettél teherbe ,eteérés után voltál joval.ELVILEG
2/10 anonim válasza:
Félidőn túl szeretkeztetek, óvszerrel. Nem vagy terhes. Abból az együttlétből nem. Hogy előtte mi történt, te tudod. A teszt ezt nem mutatja ki, mert korai lenne, és mert nincs mit. De ettől függetlenül csinálhatsz, és a korábbi együttlétek eredményét már mutatja, ha van. Attól, hogy nem veszel még lehet gond, a struccpolitika ebben az esetben nem hatékony. Ha félsz, ha nem, ha korai lenne, ha nem, ha ott van, el nem múlik.
3/10 A kérdező kommentje:
ez volt az egyetlen együttlét a hónapban , távkapcsolatban vagyunk
2013. okt. 11. 22:11
4/10 anonim válasza:
BÁRMIKOR TEHERBE LEHET ESNI!!!!!!MÉG MENSI ALATT IS!
5/10 anonim válasza:
4-es: tudom, én is akkor estem teherbe. De azért nem óvszerrel! :)
6/10 A kérdező kommentje:
aha TUDOM JÓL HOGY BÁRMIKOR azért VÉDEKEZTÜNK !!!!!:D
de akkor miért nem jön meg?
2013. okt. 11. 22:37
7/10 anonim válasza:
Sok oka lehet!Betegség pl fálfázás,stressz de az is lehet hogy később volt peteérésed és azért tolódik. Ha nem jönn meg akkor tesztelj vagy orvost kéne meglátogatni!
8/10 anonim válasza:
Ne aggódj, szerintem nem lehetsz terhes, ha óvszerrel védekeztetek, legalábbis kicsi az esélye. Ha ennyire parázol, egy-két napot ez is tolni a menszeszeden, hiszen a stressz is befolyásolja!
9/10 A kérdező kommentje:
ha tesztet vennek kimutatna ilyen hamar a terhesseget?
2013. okt. 12. 09:22
10/10 anonim válasza:
nem!kb 2héttel az esemény után mutata ki ha terhes vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!