Ti is lattok valamit? Vsgy oda kepzelem? Kep csatolva.
2014. dec. 15. 23:34
1/19 anonim válasza:
Hányadik napon vagy? Ez inkább száradási csík.
2/19 anonim válasza:
Figyu én látok valamit, de szerintem is inkább száradási csík.
Nekem a 10. DPO-n. iszonyat halvány pozi lett, de mégis egyértelmű.
Ha a teszt pozitív, akármilyen halvány is, egyértelmű.
Itt a csík inkább szürkés, mint piros.
De a reményt sose add föl amíg meg nem jön.
3/19 A kérdező kommentje:
Igazsag szerint a heten kene megjonnie. De a tunetek nagyon gyanusak. De ha atrakom negativbaa akkor egy nagyon de nagyon halvany csik latszik ebbol gondolom hogy van ott valami.
2014. dec. 15. 23:46
4/19 anonim válasza:
Egy pozitív teszt mindig tök egyételmű, nem kell sem szemet mereszteni, sem nagyon nézni, szétszedni meg negatívba átteni. Tudom nehéz, de ne csináld ezeket mert felesleges és hülyét kapsz plusz feleslegesen reménykedsz. Ha pozitív lesz eszedbe se jut itt megkérdezni ezeket:) És előbb tesztelni sem ajánlott pont a fentiek miatt. Nekem a nemvárt napján tök egyértelműen pozitív lett, de ha a hőm nem lett volna gyanús akkor nem.is tesztelek.
5/19 anonim válasza:
Ja és én vennék normális tesztet, mert ez olcsó tucatjával kapható szinte követeli hogy félidőtől már naponta tesztelgess vele, és majdnem minden ilyen kérdésnél pont ilyen szellemcsík van rajta.
6/19 anonim válasza:
Ez semmi. És akkor tesztelj, ha már késik 2-3 napja. Ennek semmi értelme.
7/19 anonim válasza:
Szia.
Én sajnos nem látok rajta semmit,de még korai lenne.
Ha már késik a menzeszed,akkor tesztelj.
Egyébként én egy olcsó tesztet használtam,Pregnasens a neve,de egyértelműen mutatta a 2. csíkot.
8/19 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Varok akkor.
2014. dec. 16. 07:15
9/19 anonim válasza:
#4-nek igaza van.
A pozitív teszten, még ha halványan is, de egyértelműen látható a 2. csík.
Várd meg a nemvárt napját, mert nemcsak az a fontos, hogy megtermékenyüljön a petesejt, és beágyazódjon, hanem az is, hogy megtapadjon, és a nemvárt napján de távozzon vérzéssel.
10/19 anonim válasza:
Szia! Nekem ugyan ilyen volt, 8. dpon, aztán szépen megjött. Időn belül lett ilyen vagy időn túl? 10 perc után értékelhetetlen, ha a ezidő után lett 2 csíkos. Xepil is tud szellemcsíkos lenni sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!