A páromnak eltört a gerince és nem érzi amikor elélvez, de babát szeretnénk! Vajon egy cseo spermium is elég a teherbe eséshez?
köszi:)
elég nehéz mert most ugye első honap mire rendbejöttem de volt nyálka ,de a höm nemment fel . és most ugyérzem hogy megfog jönni mivel menzis érzéseim vannak:(ez van. de már idegileg nemtudom meddig birom. nehéz mer sok kismamát lárok. pedig faluban élek
hát én nemtudom meddig birom. egyre roszebb mert először én 1 év után mentem dokihoz. és clostiti irt. de megvékonyitotta a closti a méhnyálkahártyámet. igy gondolta a doki nemez a megoldás vettek vért és ottderült ki magas a prolaterin szintem. sajnos:(
JOISTENNEK HÁLA 3 hét alatt rendbejött,pedig annyit izgultam hogy meddig kell várni mert sokan irták nekem hogy volt aki fél évig szedte és volt aki 5 évig. most rendejöttem és visdzarendelt a doki ultrahangra hogy van e peteérés. és most nemtudtam elmenni. igazábol a 9 napon volt nyálkám és gondoltam ha elmegyek a 12 napon ultrahangra akkor 4 napos leszek és ha elmegy ezmiatt?szoval nemmentem. ma már bánom mert most nemtudom mivan ez a 30 napom és menzis érzéseim vannk de nemakar megjönni.ti miota probálkoztok?
nyugodtan irhatsz e-mailt.én nemtudok neked mert te nemraktad ki az e-mail hozáférést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!