A páromnak spermium tenyésztéses laborja lesz, ez miből áll, hol-hogyan kell magát "lecsapolnia"?
Elvileg, ha steril helyre kerül a cucc és két órán belül odaér vele a célállomásra, akkor elfogadják és akkor nem kell bent, a potenciálisan bekamerázott szobában küszködni...
Nekem nem is menne az ilyen, örülök, ha pisilni tudok idegen helyen.... szóval én is csak vinném
Helyben történő "vétel" valamiféle segítséggel, az nem létezik, csak sosevolt sztorikban szerintem, ha nem megy, hazaküldenek egy kis dobozzal, úgy sejtem
Hát a 2 órán belüli leadást sem tudná garantálni, előtte dolgozik. Szóval max este begyűjtjük az anyagot..
amúgy ezt találtam, itt nem ír időbeli korlátról, bár figyelembe kéne venni, hogy a spermiumok nem élnek sokáig.
Spermium mintaadás előtti fontos tudnivalók!
A spermium vizsgálat előtt legalább 3-5 napos önmegtartóztatás javasolt. A gyakori magömlés ill. az 5 napon túli önmegtartóztatás esetében eltérés lehet a spermiumok számában és mozgási paraméteriben.
A legjobb megoldás helyben a rendelőben erre a célra kialakított helységben leadott minta. Otthonról hozott minta esetén tiszta, kimosott, vegyszerektől mentes üveget kell használni. Hozott minta esetén zsebben (testmelegen) érdemes hozni, ugyanis ha minta nagyon lehűl rosszabb eredményt kaphatunk. Amennyiben nem közvetlenül a vizsgálóedénybe került mintát vizsgálunk (pl. bőrről az edénybe tett), a minta gyakran szennyeződéséket is tartalmaz, ami nehezíti a vizsgálatot.
Fontos megjegyezni, hogy az ejaculatum első része tartalmazza a spermiumok nagy részét, tehát ha ez nem kerül a vizsgálóedénybe alacsonyabb spermiumszámot kapunk.
A hímvessző és a kezek alapos tisztítása is javasolt a minta adása előtt, főleg azokban az esetkben ha spermium tenyésztést is szeretnénk végezni az adott mintából.
oké, csak a labor reggel van:) mindegy, másképp nem tudjuk megoldani, így lesz.
köszi mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!