Hulla fáradtan estetek már teherbe?
Ne aggódj,nem csökken az esély!Ennek semmi köze a teherbeeséshez! :)
Sőt!Én pont egy nagyon melós hónap alatt estem teherbe.Akkor léptettek elő és rengeteget dolgoztam,annyira,hogy még az se tűnt fel,hogy késik a vérzésem,pedig akkor már 10 napja nem jött meg.
Csinálta egy tesztet este és azonnal pozi lett.
Szóval,ki tudja,lehet épp most fogant meg a babátok!
Lehet jó úton haladsz :) Ha ennyire ki vagy merülve, nincs időd, sok a tennivaló, az azt jelenti, hogy nincs időd agyalni azon, hogy mikor van peteérés, milyen tüneteid vannak, mikor kéne tesztelni, stb. tehát nem görcsölsz rá, így fog jönni a baba :)
Szóval jó ha le vagy foglalva, persze attól még szexelni kell :)
"Ez a baj, hogy ennyire figyeled a tested, a ciklusod! Az ezen való stresszelés miatt nem esel teherbe!"
Szerintem hormonproblémákkal nem túlparázás, hogy tudom, hol tartok a ciklusomban és mikor kell megjöjjön, hisz figyelnem kell, hogy nem-e nyúlik el túl hosszúra a ciklusom, gyógyszereket is szedek (pajzsmirigyre, ir-re). Elhiszem, hogy van, akinél ez a gond, hogy nagyon görcsöl rajta, én nem érzem magam ilyen esetnek.
Köszönöm a válaszokat.
Hát azért az, hogy valaki tudja, mikor kéne megjönnie, nem az a túlgörcsölés kategória szerintem. Én spec mióta csak rendszeresen menstruálok, mindig tudom, mikor esedékes a kövi, pedig azért nagyrészt nem akartam gyereket :) Nincsenek hormonproblémáim, de egész egyszerűen emlékeztem rá, hogy mikor volt az utolsó, így tudtam azt is, hogy a következő mikor várható. Mégis könnyen teherbe estem.
Kérdező, szerintem se árt az a pörgés, én rugalmas, kötetlen munkaidőben dolgozom otthonról, és kicsit beindultak az események, úgyhogy konkrétan majdnem 3 hónapja egy darab szabadnapot nem sikerült összehoznom, mégis 8 és fél hetes terhes vagyok. Nem hiszem, hogy ez mérvadó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!