Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hulla fáradtan estetek már...

Hulla fáradtan estetek már teherbe?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk, már fél éve próbálkozunk. Ez a hónap elég aktívra sikerült, nem csak az együttlétek, de a fizikailag kimerítő más egyéb dolgok terén is. Nem csökken emiatt az esély? Pl. hogy néha csak 2-3 órát tudok aludni? Az étkezésre, folyadékra ügyelek, csak annyi a tennivaló, hogy aludni nincs időm. Ez nagy gond?
2014. dec. 11. 13:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj,nem csökken az esély!Ennek semmi köze a teherbeeséshez! :)

Sőt!Én pont egy nagyon melós hónap alatt estem teherbe.Akkor léptettek elő és rengeteget dolgoztam,annyira,hogy még az se tűnt fel,hogy késik a vérzésem,pedig akkor már 10 napja nem jött meg.

Csinálta egy tesztet este és azonnal pozi lett.

Szóval,ki tudja,lehet épp most fogant meg a babátok!

2014. dec. 11. 13:41
 2/9 anonim ***** válasza:

Lehet jó úton haladsz :) Ha ennyire ki vagy merülve, nincs időd, sok a tennivaló, az azt jelenti, hogy nincs időd agyalni azon, hogy mikor van peteérés, milyen tüneteid vannak, mikor kéne tesztelni, stb. tehát nem görcsölsz rá, így fog jönni a baba :)

Szóval jó ha le vagy foglalva, persze attól még szexelni kell :)

2014. dec. 11. 13:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Mi a sikeres hónapban lebontottunk ketten a férjemmel egy vályogépületet, téglát pakoltam, utána egy féltetőt bontottunk, akkor meg cserepeket rakásoltam. Ez mind ovu után volt, arra figyeltem csak, hogy egy héttel ovu után már ne emeljek nehezet.
2014. dec. 11. 13:50
 4/9 A kérdező kommentje:
Nagyjából tudom, hol tartok a ciklusban, és persze azt is, mikorra nem várom, de kb. ennyi. Nem néztem, mikor voltunk együtt, de ha most így visszagondolok, kb. 1-2 nap volt olyan, hogy nem, majdnem minden nap, és nem a babáért, csak mert jól esett. Nem szoktunk ennyire pörögni, de ez a hónap tömény lett. Köszi a tapasztalatokat, remélem, az oda nem figyelés most meghozza a gyümölcsét :)
2014. dec. 11. 13:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez a baj, hogy ennyire figyeled a tested, a ciklusod! Az ezen való stresszelés miatt nem esel teherbe!
2014. dec. 11. 14:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem pont egy ilyen túlhajtós hónap hozta meg hosszú idő után a sikert. Azóta már meg is született a picúr. Szóval nem csökkenti az esélyeiteket.
2014. dec. 11. 15:07
 7/9 anonim ***** válasza:
2 èv utàn abban a hónapban jött össze mikor az esküvőn, volt. Mindent èn szerveztem 150kmre a lakóhelyünktől,mellette tàvdolgoztam. Tehàt le is költöztem 1 hónapra, így ràadàsul caak egyszer tudtunk együtt lenni, pont az előző esten mert a fèrjem csak akkor jött le, munka miatt. Az utolsò 3 hönapban màr nem figyeltem semmit, így mikor nem jött meg azt sem tudtam mikor volt az utolsò...
2014. dec. 11. 15:10
 8/9 A kérdező kommentje:

"Ez a baj, hogy ennyire figyeled a tested, a ciklusod! Az ezen való stresszelés miatt nem esel teherbe!"

Szerintem hormonproblémákkal nem túlparázás, hogy tudom, hol tartok a ciklusomban és mikor kell megjöjjön, hisz figyelnem kell, hogy nem-e nyúlik el túl hosszúra a ciklusom, gyógyszereket is szedek (pajzsmirigyre, ir-re). Elhiszem, hogy van, akinél ez a gond, hogy nagyon görcsöl rajta, én nem érzem magam ilyen esetnek.

Köszönöm a válaszokat.

2014. dec. 11. 15:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát azért az, hogy valaki tudja, mikor kéne megjönnie, nem az a túlgörcsölés kategória szerintem. Én spec mióta csak rendszeresen menstruálok, mindig tudom, mikor esedékes a kövi, pedig azért nagyrészt nem akartam gyereket :) Nincsenek hormonproblémáim, de egész egyszerűen emlékeztem rá, hogy mikor volt az utolsó, így tudtam azt is, hogy a következő mikor várható. Mégis könnyen teherbe estem.

Kérdező, szerintem se árt az a pörgés, én rugalmas, kötetlen munkaidőben dolgozom otthonról, és kicsit beindultak az események, úgyhogy konkrétan majdnem 3 hónapja egy darab szabadnapot nem sikerült összehoznom, mégis 8 és fél hetes terhes vagyok. Nem hiszem, hogy ez mérvadó lenne.

2014. dec. 11. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!