Nektek, akiknek pajzsmirigy alulműködésük van (kezelve) mennyi ideig tartott mire sikeresen teherbe estetek?
Nekem 16 éves koromban kezdődött a pajzsmirigyproblémám, most 23 vagyok. Rendszeresen szedem azóta is az L-thiroxint. Sokat érdeklődtem már a terhességről evvel a betegséggel kapcsolatosan, de kíváncsi lennék kinek milyen tapasztalati vannak.
Babát tervezünk a közel jövőben.
Igen, 3 évig szedtem mercilont, majd mikor abbahagytam egy évig nem sikerült, akkor mentem dokihoz :-)
írj nyugodtan ha még kérdésed van
köszönöm, már 9 hónapos, itt szuszikál mellettem :-)
Köszi a választ :)
Ha jól következtetek neked akkor vették észre hogy pajzsmirigyproblémád van, mikor nem jött össze a terherbeesésed.
Nekem rendesen be van állítva, 6 éve folyamatosan járok félévente vérvételre, szerencsére jó pár éve nem volt vele gond. Így akkor viszonylag hamar teherbe eshetek. Olvastam olyat is, hogy pajzsmirigy alulműködőknek sokszor több idő kell a normálnál a terhességhez. De ellenpéldával is találkoztam, nem is eggyel.
Szerinted mennyi időt érdemes várni a tablettaszedés után, valóban tisztulnia kell a szervezetnek?
Igen, nekem a teherbeesés elmaradása miatt derült ki. Hát érdekes, nekem rögtön abban a hónapban összejött, amint helyrejött a tsh. Szerintem nem kell várnod a tabi után, úgy tudom ezek már olyan tabletták, amelyek egyből kiürülnek a szervezetből, nem kell várni.
Hajrá, szorítok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!