Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Haradik babátok hanyadik...

Haradik babátok hanyadik hónapta fogant? Sokáig prőbálkoztatok?

Figyelt kérdés

Nekem a héten nem kellett volna nem megjönnie. Sajnos ma elkeztem barnázni szerintem estére vagy holnap reggelre rendesen meg fog jönni.

Ez volt a harmadik hónapunk tudom még most keztük tervezni de most kicsit csalódott vagyok. Fiam elsö hónapa lányom második hónapban sikerült megfognnia.

2014. dec. 10. 09:07
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat harmadik baba.
2014. dec. 10. 09:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Első baba: első hónap, 2. baba: negyedik hónap - de szoptatás mellett, 3. baba: 23. hónap. Drukkolok, hogy nektek hamarabb összejöjjön :)
2014. dec. 10. 10:07
 3/7 anonim ***** válasza:

1. baba: 5 hónap

2. baba: 3 hónap

3. baba: 1 hónap

2014. dec. 10. 10:57
 4/7 anonim ***** válasza:

A harmadik első alkalommal sikerült, de most a negyedik babára már március óta várunk...még egy hét a nemvárig...

Drukkolok Neked!

2014. dec. 10. 12:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Első 2 terhességem védekezés mellett sikerült,ezekből 1 babám született.

Második tervezett babánk első hónapban.

Harmadik gyermekünk 13hónap után!!!!

Most a 4.babára már 12hónapja várunk.

szóval csak türelem:-)

(32éves vagyok,ezt csak azért írom,mert még a korom sem indokolja hogy most nem sikerül )

Sok sikert,kívánom h hamarosan sikerüljön !

2014. dec. 10. 12:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Bocsanat az offért,utolsó vagyok:

Kedves utolsó előtti,nekem is 1hetem van a nem vártig szintèn 4.baba:-)drukk neked!

2014. dec. 10. 12:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok. tudom butaság elkeseredni. Van két csodás gyermekem. De olyan jó lett volna. De nem értem most meg semmi nincs hasonló a fiamnál volt, hogy barnáztam az elején. Lehet most is ez van? Lehet ha holnap reggelre sem jönne meg rendesen ellövök egy tesztet.
2014. dec. 10. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!