Miért vagyok szomorú az miatt, ami meg sem történt?
Figyelt kérdés
34 napra megjött, de amíg nem jött, totál ideges voltam, azt hittem, terhes vagyok, még nem mostanra tervezzük a babát a férjemmel, úgy éreztem, nem akarom, hogy most terhes legyek. Aztán mikor megjött, mégis hiányérzetem volt, sírtam, nagyon rossz érzés volt. Mintha elveszítettem volna.
2014. dec. 5. 09:13
1/7 anonim válasza:
Sajnálom:( Előfordul, hogy beleéli magát az ember, és aztán szomorú, hogy mégsem úgy alakult. Talán ez annak a jele is, hogy mégis szeretnél már babát, beszéljétek meg a férjeddel :)
2014. dec. 5. 09:29
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Szeretnénk már mindketten, csak a munkám miatt még nem lehet, de áprilisban elkezdjük a próbálkozást. Csak most ezen túl kell lendülnöm. :)
2014. dec. 5. 09:33
3/7 anonim válasza:
Akkor áprilistól drukkolok nektek, hogy minél hamarabb összejöjjön :)
2014. dec. 5. 10:04
4/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem is totál ezek az érzéseim voltak:) Mikor késett,tök ideges voltam,hogy " uhh-jajj csak ne legyek terhes "
Amikor meg megjött, tökéletesen megfogalmaztad, mintha elvesztettem volna valamit,őt! Hiányérzetem támadt.
Titkon,tudat alatt reménykedhettem szerintem. Innen az érzés,gondoltat. Vagyis a vágy a pici iránt erősebb mint a félelem a terhességtől,gyerekvállalástól.. Legalábbis nálam ez volt.. Sok sikert a babaprojekthez.
2014. dec. 5. 10:32
5/7 anonim válasza:
A következő hónapokat vedd felkészülésnek!
Vezess hőgörbét, hogy kiismerd a ciklusod, szedj vitamint, folsavat, tedd le a cigit, kávét, sört, bort, mozogj többet.
Így talán gyorsabban jön a baba április után. :)
2014. dec. 5. 14:39
6/7 anonim válasza:
Attól,hogy nem tervezitek még lehetsz csalódott,hiszen ilyenkor a női/anyai ösztönök felébrednek az emberben és természetes,hogy ilyenkor is hiányérzeted van.
2014. dec. 5. 19:33
7/7 A kérdező kommentje:
:) Mindenkinek köszi a választ!! :)
5-ös: hogyan kell hőgörbét vezetni? Szerencsére nem cigizünk, nem kávézunk, nem fogyasztunk alkoholt, így ezekről nem lesz nehéz lemondani :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!