Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért vagyok szomorú az...

Miért vagyok szomorú az miatt, ami meg sem történt?

Figyelt kérdés
34 napra megjött, de amíg nem jött, totál ideges voltam, azt hittem, terhes vagyok, még nem mostanra tervezzük a babát a férjemmel, úgy éreztem, nem akarom, hogy most terhes legyek. Aztán mikor megjött, mégis hiányérzetem volt, sírtam, nagyon rossz érzés volt. Mintha elveszítettem volna.
2014. dec. 5. 09:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom:( Előfordul, hogy beleéli magát az ember, és aztán szomorú, hogy mégsem úgy alakult. Talán ez annak a jele is, hogy mégis szeretnél már babát, beszéljétek meg a férjeddel :)
2014. dec. 5. 09:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Szeretnénk már mindketten, csak a munkám miatt még nem lehet, de áprilisban elkezdjük a próbálkozást. Csak most ezen túl kell lendülnöm. :)
2014. dec. 5. 09:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor áprilistól drukkolok nektek, hogy minél hamarabb összejöjjön :)
2014. dec. 5. 10:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is totál ezek az érzéseim voltak:) Mikor késett,tök ideges voltam,hogy " uhh-jajj csak ne legyek terhes "

Amikor meg megjött, tökéletesen megfogalmaztad, mintha elvesztettem volna valamit,őt! Hiányérzetem támadt.

Titkon,tudat alatt reménykedhettem szerintem. Innen az érzés,gondoltat. Vagyis a vágy a pici iránt erősebb mint a félelem a terhességtől,gyerekvállalástól.. Legalábbis nálam ez volt.. Sok sikert a babaprojekthez.

2014. dec. 5. 10:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A következő hónapokat vedd felkészülésnek!

Vezess hőgörbét, hogy kiismerd a ciklusod, szedj vitamint, folsavat, tedd le a cigit, kávét, sört, bort, mozogj többet.

Így talán gyorsabban jön a baba április után. :)

2014. dec. 5. 14:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól,hogy nem tervezitek még lehetsz csalódott,hiszen ilyenkor a női/anyai ösztönök felébrednek az emberben és természetes,hogy ilyenkor is hiányérzeted van.
2014. dec. 5. 19:33
 7/7 A kérdező kommentje:

:) Mindenkinek köszi a választ!! :)

5-ös: hogyan kell hőgörbét vezetni? Szerencsére nem cigizünk, nem kávézunk, nem fogyasztunk alkoholt, így ezekről nem lesz nehéz lemondani :)

2014. dec. 7. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!