Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Te mit tennel a helyemben?...

Te mit tennel a helyemben? Nagyon szomoru vagyok, es aggodom!

Figyelt kérdés
Jovo csutortokre nem varom.Viszont 2hete jarok fogorvoshoz,es tegnap kozolte,hogy cisztat talalt az inyemben.Fel is vagta az inyemet,es kitakaritotta,de jovo penteken meg kell muteni.Ok,addig mar tudni fogom,hogy van-e baba,es termeszetesen szolok neki,de az este ketfele antibiotikumot irt fel: Parkemed,Augmentin.Es nagy dilemmaban vagyok,hogy szedjem- e,vagy sem.Kulfoldon elek,nogyogyaszom meg nincs.Tanacstalan vagyok.Nem akarok artani a picinek,ha egyaltalan letezik,amit nagyon remelek.Inkabb ne szedjem a gyogyszert?Mit tegyek?
2012. júl. 13. 08:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Még egyáltalán nem biztos, hogy terhes vagy. Persze, reméljük, hogy igen, de az egészséged azért fontosabb, mint reménykedni abban, hogy megfogant a csöppség!

Helyedben felkeresnék egy nőgyógyászt. Elmondanám neki a dolgokat, de szerintem ő is azt tanácsolná, hogy kezd el szedni a gyógyszereket!

Egyébként ha nem szednéd a gyógyszereket és nem gyógyulnál meg, akkor sokkal durvábban elfajulhatnak a dolgok a szervezetedben..

2012. júl. 13. 08:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen korán még a mindent vagy semmit elv érvényesül. Szedd be nyugodtan a gyógyszert
2012. júl. 13. 08:13
 3/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a gyors,es normalis valaszokat.
2012. júl. 13. 08:17
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Augmentin-t terhesség alatt is lehet szedni. Jobban jársz, ha beszeded, mint azzal, hogy egy gennyes góc van a szervezetedben.A Parkemed-et nem ismerem.
2012. júl. 13. 08:19
 5/11 A kérdező kommentje:
Persze amint +a teszt,szolok a fogorvosnak,es nogyogyaszt is felkeresek,akinek mindenrol beszamolok.
2012. júl. 13. 08:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha babát terveztek, a jövőben minden orvosnál mondd meg, hogy lehet, hogy már terhes vagy, és akkor aszerint fognak (vagy a kockázatok/előnyök mérlegelésével vagy más hatóanyagú) gyógyszert felírni. Én a helyedben felhívnám a fogorvosom és utólag megkérdezném...
2012. júl. 13. 08:22
 7/11 anonim ***** válasza:
Szia,én a fogászatban dolgozom.Ezekkel nem ártasz még ebben a stádiumban a babának és a beágyazódásak sem.Nyugodtan csinálják meg ezt a műtétet,de rtg-re ne menj!Mert az vizont árthat.
2012. júl. 13. 08:30
 8/11 anonim ***** válasza:

Amikor csak gondoltam, hogy terhes vagyok, még a nem várt mensi előtt voltam, csúnyán becsípődött a derekam annyira, hogy ügyeletes orvost kellett hívni. A legelső amit közöltem vele, hogy babát szeretnénk és lehet hogy úton van. Igaz, hogy semmi gyógyszert nem kaphattam így, de fontos volt, hogy közöljem. (jól tettem, mert tényleg úton volt a kisfiam)

Szerintem is mindenképpen hívd fel a dokit kérdezd meg, hogy így is szedheted-e. Az is lehet, hogy ír mást. Vannak olyan antibiotikumok amit terhesen is lehet alkalmazni. Egy ilyen ciszta műtéten szoptatás alatt estem át, nem lesz túl kellemes, de kibírható. Amit tudok ajánlani, szerezz be Gengigél-t nagyon jól lerövidíti a gyógyulást.

[link]

Jobbulást!

2012. júl. 13. 08:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem a terhessegem elejen a nogyogyaszom irt fel augmentint hugyuti fertozesre, tehat azzal nem hinnem, hogy gond lenne. A masik gyogyszert nem ismerem.
2012. júl. 13. 08:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Az antibiotikumok nagy része szedhető terhesség alatt
2012. júl. 13. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!