Te mit tennel a helyemben? Nagyon szomoru vagyok, es aggodom!
Figyelt kérdés
Jovo csutortokre nem varom.Viszont 2hete jarok fogorvoshoz,es tegnap kozolte,hogy cisztat talalt az inyemben.Fel is vagta az inyemet,es kitakaritotta,de jovo penteken meg kell muteni.Ok,addig mar tudni fogom,hogy van-e baba,es termeszetesen szolok neki,de az este ketfele antibiotikumot irt fel: Parkemed,Augmentin.Es nagy dilemmaban vagyok,hogy szedjem- e,vagy sem.Kulfoldon elek,nogyogyaszom meg nincs.Tanacstalan vagyok.Nem akarok artani a picinek,ha egyaltalan letezik,amit nagyon remelek.Inkabb ne szedjem a gyogyszert?Mit tegyek?2012. júl. 13. 08:06
11/11 anonim válasza:
Nyugodtan beszedheted, mindent vagy semmit elv....
Nem is biztos, hogy megfogant, bár kívánom, hogy úgy legyen, és ilyen korán még nem is árt a babának. Nem vagytok még egy véráramon, úgyhogy tuti nem árthat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!