PCOS-san is teherbe lehet esni?
Figyelt kérdés
Nemrég derült ki,hogy PCOS vagyok,így megváltozott az életmódom.
De nagyon szeretnék kisbabát,de nem tudom hogy lehet-e.
2014. dec. 4. 21:35
2/6 anonim válasza:
Lehet bizony! :-) egy 3 éves és egy 2 és fél hetes Kislánykánk van! :-)
3/6 A kérdező kommentje:
Gratulalok es hogy sikerult teherbe esned?
2014. dec. 5. 13:11
4/6 anonim válasza:
igen. 3 gyermek boldog anyukája vagyok, úgy, hogy az első előtt már kiderült a PCO. nekem közben IR is jött hozzá, de diéta és mozgás jelenleg elég. Most várjuk a 4. babát, még nem jött össze, de 25 év alatt egyszer sem volt 28 napos ciklus 14. napi ovulációval, csak a múlt hónapban, úgyhogy elég jó esélyekkel megyün neki. Semmit nem csináltam, csak szültem 3 babaát és valószínű az rendezte a belső problémákat :)
5/6 anonim válasza:
Én ittam kecskeruta teát, szedtem barátcserjét és napi 10000 NE D-vitaminnal kezeltem a súlyos D-vitaminhiányomat (vérből nézték ), az első baba előtt nagyon sokat sportoltam is, a második előtt épp csak elkezdtem kocogni.
6/6 A kérdező kommentje:
Loszi -Te is sokmindent meg tettel a babaert.
Es gyorsan teherbe estel vagy sokminden kellett azert.?
En nem vagyok d vitamin hianyos,de akkor is kell szednem par gyogyszert.
Miota tudod hogy PCOS vagy?
Gratulalok a gyerkocokhoz,biztos csodasan erezted magadat.
Remeljuk nekem is sikerul.
2014. dec. 6. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!