Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez jó vagy túl vékony? Valami...

Ez jó vagy túl vékony? Valami tipp hogy hamarabb teherbe essek?

Figyelt kérdés

Pcos vagyok és 3 hónapja vesztettem el spontán a 7 hetes terhességet ami 3 év próbálkozás után jött össze. Ma voltam kontrollon, 2 nap múlva kell megjonnie (ciklus 26. Napján vagyok) és 7 mm a nyalkahartyam. Ez nem túl vékony? És van valami amit diéta sport és metformin mellett szedhetek vagy használhatok hogy előbb sikerüljön? Már nagyon várunk Egy kisbabára!

vékony

2014. jún. 25. 15:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Szedj kimama-vitamint, és plusz E-vitamint, az segít.

Én most az Ovant kapszulát próbáltam ki, és nagyon jó, inszemre készülünk, és szépen épül a nyálkahártya (6. ciklusnapon 5,5 mm).

2014. jún. 25. 16:52
 2/8 A kérdező kommentje:
És azt a kapszulát lehet recept nélkül venni? :) és ártani nem árt ugye? Amúgy folsavat szedek
2014. jún. 25. 18:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Persze, lehet recept nélkül, patikákban, bioboltokban.

Az az igazság, hogy D és C vitamin is nagyon fontosak, ezért írtam a kismama vitamint.

Pajzsmirigyed, egyéb hormonjaid rendben vannak (21. napi progeszteron például)?

2014. jún. 25. 19:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Progreszteronom mielőtt terhes lettem 21. Napon 0.31 volt és egy hónapra rá terhes lettem így a dokim nem foglalkozott vele meg azt mondta ez normális ennél a betegségnél bár én ebbe nem Vagyok olyan biztos mert szerintem ez nagyon alacsony :(
2014. jún. 25. 20:29
 5/8 anonim válasza:
Lenkei alap csomag a legjobb nekem azt mondta az orvosom.
2014. jún. 26. 02:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Én szedek már 2 hónapja 400 mg-os E-vitamint, 800 mcg folsavat, és a PCOS miatt napi 2x2000NE D vitamint, amikkel a kezelőorvosom (endokrinológus) is maximálisan egyetértett. Ártani nem fog! :) Sok téveszme van a D vitaminról, hogy nem szabad ennyit szedni, de gondolj bele, hogy egy jó napozástól 20.000 NE D vitamint szabadul fel, termelődik....szóval az a napi 4000 nem sok, és sokan terhesség alatt is szedik végig. A nőgyógyászok erre azt szokták mondani, hogy nagy humbug bármit is szedni, én nem hallgattam rá. Viszont az a 21. napi progiszint nagyon alacsony, csoda, hogy nem foglalkozott vele a dokid. Kérdezz rá, ha nem foglalkozik vele, keress másikat!
2014. jún. 26. 08:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Ismerősömnek a Womens cream-et kellett kennie ovu után, mivel nagyon alacsony volt a progiszintje. Kérdezz rá a dokidtól, mert a méhnyálkahártyád is elég vékony, és a progeszteron segít megtartani a babát!
2014. jún. 26. 12:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Akkor a baba valószínűleg véletlen volt :( de akkor ahogy megjon atmegyek egy másik orvoshoz és kérek beutalot. Ez szörnyű hír éreztem én hogy nem jó :(
2014. jún. 26. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!