Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nekem mar sohasem lesz babam?...

Nekem mar sohasem lesz babam? ;- (

Figyelt kérdés

Ketto es fel eve varunk ra.tavaly volt endo mutetem.

Most ketto honapja derult ki hogy van egy 16 mm miomam is.

Novemberben kezdtem el a palastfu teat es cickafark teat ini.

Pedig volt egy szep tuszom is meg nyakom is

Minden stimelt,

31 ciklusaim voltak de most 4 nappal hamareb jott meg,barnas pirosas,es gorcsolgetek.

Mar sosem lesz kisbabam? Ki vagyok keszulve,csak sirni tudok ,meg a paromat is hanyagolom,nem erdekel a vilag.

2014. dec. 4. 13:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly màjusban 3 èv pròbàlkoz utàn agusztusi esküvő előtt elmentünk orvoshoz júliusban közölte hogy nem lehet gyerekem egyik petefèszkem pcos a màsik ki sincs ki sincs fejlődve, jó barnàztam mindig meg 38 napos ciklusaim voltak de erre nem gondoltam...

Azt mondta a lombik sem biztos mert nem hiszi hogy èpp petesejtem lehet...pontos lehetősègek megbeszèlesère visszahívott.

Le akartam monxani az esküvőt, bezàrkóztam kb nem is beszèltem senkivel...de a pàrom rengeteget foglakozott velem, vègül összehàzasodtunk elmentünk nàszútra, novemberben mendtem vissza, a dokihoz.

Konzultàlni akarta csökevènyes petefèszkemről, ès mjd leesetr a szèkről mikkor a kèpernyőre nèzett, 11 hetes lehettem akkor...

Mindig van remèny ne add fel! Nem mondom hogy problèma mentes szülès volt de itt van a fiam!!

2014. dec. 4. 14:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha szabályos a ciklusod, akkor ne igyál teákat, mert ha túl sok ösztrogén/progeszteron ugyanúgy rossz, mint a túl kevés.

Hőmérőzöl?

2014. dec. 4. 14:32
 3/5 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen,halas vagyok a valaszokert.

Nagyon ossze vagyok torve ;-(

Es nem latom a kiutat sem,

Bezarkoztam magamba,sirogorcsok gyotornek,es anyira felek hogy a miomam is szepen megfog noni es azon kapom magam hogy vegul kipakoljak a mehemet ;-(

Mi johet meg .?!

Mar probaltuk az inofolicotkulonbozo vitaminok,teljes eletmod valtas egessegesen elek,csak sok a stressz de a sikertelen honapokmiatt.

A palastfu teat azert keztem el inni mert nagyon vekony a mehnyalkahartyam,a honap barmelyik ciklus napjan,es gondoltam hstha megvastagitom a teaval es betud agyazodni a baba.

Mar halvany gozom nincs mit tehetnek meg.

Nagyon szomoru vagyok ;-(

2014. dec. 4. 16:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne gondolj negatív dolgokra, hidd el, van/lesz megoldás!

Nekem 3 miómám volt tavaly (különböző méretűek és kicsit nagyobbak, mint a tiéd), ezért 3 hónapig folyamatosan kellett szednem rá a gyógyszert (Esmya), de maradéktalanul felszívódtak, eltűntek a miómáim. Műteni se kellett. :) (...bár babám azóta sincs, de legalább a miómám eltűnt...)

Csak pozitívan!

2014. dec. 4. 17:18
 5/5 A kérdező kommentje:

En is kaptam esmiat a miomara ,de vegul megsem szedhetem be a majam miatt,meg eben is szerencsetlen vagyok.

Pozitivan gondolkoztam idaig,mindig hajtott a vagy a baba irant,naprol napra,de mar nincs mibe megkapaszkodjam,es a paromra is kivetitem a negativ dolgokat,pedig szegeny o melletem all,mindenben,o is mindenel jobban szeretne mar ha vegre sikerulne,

Tudnatok javasolni valamit amivel elterelhetnem a figyelmem a baba temarol?

Probaltam olvasgatni,jogazni ithon,nem ra gindolni,eljarni nem szoktam szorakozni,sem moziba,

Megint ujj honap ,es szeretnek valahogy valami modon valtoztatni kitorni ebol az oruletbol,de nemtudom hogy hogyan?!

2014. dec. 4. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!