Nekem mar sohasem lesz babam? ;- (
Ketto es fel eve varunk ra.tavaly volt endo mutetem.
Most ketto honapja derult ki hogy van egy 16 mm miomam is.
Novemberben kezdtem el a palastfu teat es cickafark teat ini.
Pedig volt egy szep tuszom is meg nyakom is
Minden stimelt,
31 ciklusaim voltak de most 4 nappal hamareb jott meg,barnas pirosas,es gorcsolgetek.
Mar sosem lesz kisbabam? Ki vagyok keszulve,csak sirni tudok ,meg a paromat is hanyagolom,nem erdekel a vilag.
Tavaly màjusban 3 èv pròbàlkoz utàn agusztusi esküvő előtt elmentünk orvoshoz júliusban közölte hogy nem lehet gyerekem egyik petefèszkem pcos a màsik ki sincs ki sincs fejlődve, jó barnàztam mindig meg 38 napos ciklusaim voltak de erre nem gondoltam...
Azt mondta a lombik sem biztos mert nem hiszi hogy èpp petesejtem lehet...pontos lehetősègek megbeszèlesère visszahívott.
Le akartam monxani az esküvőt, bezàrkóztam kb nem is beszèltem senkivel...de a pàrom rengeteget foglakozott velem, vègül összehàzasodtunk elmentünk nàszútra, novemberben mendtem vissza, a dokihoz.
Konzultàlni akarta csökevènyes petefèszkemről, ès mjd leesetr a szèkről mikkor a kèpernyőre nèzett, 11 hetes lehettem akkor...
Mindig van remèny ne add fel! Nem mondom hogy problèma mentes szülès volt de itt van a fiam!!
Ha szabályos a ciklusod, akkor ne igyál teákat, mert ha túl sok ösztrogén/progeszteron ugyanúgy rossz, mint a túl kevés.
Hőmérőzöl?
Koszonom szepen,halas vagyok a valaszokert.
Nagyon ossze vagyok torve ;-(
Es nem latom a kiutat sem,
Bezarkoztam magamba,sirogorcsok gyotornek,es anyira felek hogy a miomam is szepen megfog noni es azon kapom magam hogy vegul kipakoljak a mehemet ;-(
Mi johet meg .?!
Mar probaltuk az inofolicotkulonbozo vitaminok,teljes eletmod valtas egessegesen elek,csak sok a stressz de a sikertelen honapokmiatt.
A palastfu teat azert keztem el inni mert nagyon vekony a mehnyalkahartyam,a honap barmelyik ciklus napjan,es gondoltam hstha megvastagitom a teaval es betud agyazodni a baba.
Mar halvany gozom nincs mit tehetnek meg.
Nagyon szomoru vagyok ;-(
Ne gondolj negatív dolgokra, hidd el, van/lesz megoldás!
Nekem 3 miómám volt tavaly (különböző méretűek és kicsit nagyobbak, mint a tiéd), ezért 3 hónapig folyamatosan kellett szednem rá a gyógyszert (Esmya), de maradéktalanul felszívódtak, eltűntek a miómáim. Műteni se kellett. :) (...bár babám azóta sincs, de legalább a miómám eltűnt...)
Csak pozitívan!
En is kaptam esmiat a miomara ,de vegul megsem szedhetem be a majam miatt,meg eben is szerencsetlen vagyok.
Pozitivan gondolkoztam idaig,mindig hajtott a vagy a baba irant,naprol napra,de mar nincs mibe megkapaszkodjam,es a paromra is kivetitem a negativ dolgokat,pedig szegeny o melletem all,mindenben,o is mindenel jobban szeretne mar ha vegre sikerulne,
Tudnatok javasolni valamit amivel elterelhetnem a figyelmem a baba temarol?
Probaltam olvasgatni,jogazni ithon,nem ra gindolni,eljarni nem szoktam szorakozni,sem moziba,
Megint ujj honap ,es szeretnek valahogy valami modon valtoztatni kitorni ebol az oruletbol,de nemtudom hogy hogyan?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!