5 napja voltam egyutt a baratommal nem vedekeztunk, 2 napja viszont rosszul vagyok reggelente szedulok es hanyingerem is van napkozben is szoktam szedulni, lehet, hogy babam lesz?
Figyelt kérdés
2014. máj. 29. 18:52
1/13 anonim válasza:
Ez a várandósság korai tünetei szóval igen
2/13 anonim válasza:
Ilyen rövid idő után nem jönnek elő ezek a tünetek, valószinű valami virusos megfázás vagy idegileg vagy ki ez miatt vagy rosszul. Vegyél egy tesztet, de még az is korai, legalább 14 napot kellene várnod, és nézd meg az eredményt..mondjuk ha nem tervezel gyereket a pároddal, akkor nem értem, hogy miért nem védekeztek, mert védekezés nélkül elég nagy esély van a terhességre.
3/13 anonim válasza:
Ha nem védekeztetek, akkor igen, nagy az esély a terhességre! De az kizárt, hogy 5 nap alatt eljutnál az első tünetekig! Minimum 12-14 nap, hogy a legelső tüneteket észrevedd magadon!
4/13 anonim válasza:
5 nap után? Kizárt, hogy tünet lenne. Az már más kérdés, hogy miért dugtok védekezés nélkül?
5/13 A kérdező kommentje:
Egy szoval sem emlitettem,hogy nem akaruk gyereket
2014. máj. 29. 19:17
6/13 anonim válasza:
Ilyen korán még nem jelentkezhet tünet. Ha 5 napja voltatok együtt, és tegyük fel pont jókor, akkor is még 10 nap minimum a beágyazódás. Ekkor sem valószínű, hogy azonnal érzed is a tüneteket. Majd ha már késik a mensid, tesztelj.
7/13 A kérdező kommentje:
3 napja kesik szoval van esej ra ?
2014. máj. 29. 19:53
8/13 anonim válasza:
5 napja voltatok együtt, 3 napja késik...
Jócskán túl voltál akkor ezek szerint a várt peteérésen... Ha nem volt rendkívüli ovulációd, akkor nincs rá esélyed. Ha volt, akkor van...
9/13 anonim válasza:
Lehet, hogy azért vagy rosszul, mert meg fog jönni. Ezek a tünetek akár arra is utalhatnak. Vagy összeszedtél valami nyavalyát, amitől késik, és amitől rosszul vagy. Ennyi idő után kizárt, hogy jelentkezzenek a tünetek, ha volt rendkívüli pé, ha nem.
10/13 anonim válasza:
Tüneteket a hcg nevű hormon okozza.Ez a hormon viszont nem kezd el termelődni,míg a beágyazódás be nem fejeződött.Ez 12-14nap.Addig nincs ami okozza a tüneteket.Ettől függetlenül még sikerülhetett a baba,csak még nem reális biológiailag hogy érezz valamit.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!