Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbeeses kerdes . Hogyan...

Teherbeeses kerdes . Hogyan kezdjek az egesznek?

Figyelt kérdés

35 eves no vagyok.nincs fogadott nogyogyaszom.elmentem sztk- ban .huvelyi folyasal nogyogyaszhoz,ahol kiderult van egy 16 mm miomagombom par honapal ezelott.

Szeretnenk kisbabat a paromal,el szeretnem kezdeni a cickafark es palastfu teat,de nemtudom hogy a teaktol nem fog noni a mioma?

Koszonom szepen elore a valaszokat.nekem sokat szamitana ,mert nincs orvosom meg egyenlore,es olyan ismerosom sincs akinek miomaja lene.

Akinek volt vagy van ,szives fogadom a tanacsait ,tapasztalatait.

2014. nov. 27. 06:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Ott voltál az orvosnál. Miért nem kérdezted meg ezeket? Nyilván innen fogsz egzakt választ kapni és nem tőle...
2014. nov. 27. 07:55
 2/6 A kérdező kommentje:

Mint ahogyan mar irtam ,par honapja jartam orvosnal.es nincs fogadott orvosom,gondoltam itt valami ki indulasi pontott kapok :-(

De latom kar volt megkerdeznem,igy csak magamra maradtam tapasztalat nelkul.

Termeszetesen fogok meg meni nogyaszhoz,

.koszonom a nagy segitseg nyujto valaszt.

2014. nov. 27. 08:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A te állapotodra itt távgyógyításban senki nem fog semmit ajánlani. Menj el akármilyen nőgyágyszhoz és TŐLE kérdezd meg, de vidd a leleteidet is!
2014. nov. 27. 08:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Vizsgálat nélkül még képzett nőgyógyász se válaszolna erre a kérdésre az interneten keresztül, mert minden kimenetel lehetséges és az ellenkezője is.
2014. nov. 27. 08:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Ahhoz nem kell fogadott orvos, hogy megkérdezd, hogy mit kell kezdeni a miomáddal. Valószínűleg azt meg a doki sem tudja megmondani, hogy a tea milyen hatással lesz rá.
2014. nov. 27. 09:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat,
2014. nov. 27. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!