Két hét késés, három negatív teszt, ugye nem baba?
Figyelt kérdés
Sosem volt rendes ciklusom, mindig összevissza jött meg, és előfordult már hogy sokat késett ( max. 9 napot, ha a 28 naphoz számoljuk). Viszont most két hete semmi.. Mindig védekeztünk, odafigyeltünk a párommal, ő biztos benne hogy nincs semmi gond. Három tesztet csináltam, egyet reggel, kettőt délután ( több napos időközönként) és mindhárom negatív. Mi lehet a baj ? Ma reggel már rendesen rosszul voltam, nem tudom hogy mástól vagy az idegességtől de már minden idegszálam pattan..2014. nov. 25. 17:03
1/5 anonim válasza:
ha rendesen védekeztetek akkor ez nem baba. de szedj tablettát inkább, attól beáll a ciklusod is.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen mindenképp, tervben volt már, csak azt várom hogy megjöjjön és utána irány a doki de nem akar..:(
2014. nov. 25. 17:17
3/5 anonim válasza:
Lehet,hogy cisztád van és az amig ki nem fakad vagy nem szívódik fel nem is jön meg a mensid.Nekem is ugyan ez a problémám,hogy sose pontos.De én voltam orvosnál írt is ki gyógyszert szedtem is csak mikor új levelet kellet kezdeni az itthon maradt igy várom én is,hogy meg Jöjjön és szedhesem ujból.Egy jó tanács ne várd meg míg most meg jön mert utána megint várhatod mikor jön meg,hogy a gyógyszert el tud kezdeni szedni.Ha el mész a nőgyógyászhoz akkor kiírja a gyógyszert ami neked úgy látja jó és mikor meg jön már az elsőt veheted is be.
4/5 A kérdező kommentje:
19 évesen ciszta? :O tejó ég..... Mindenképp akarok orvoshoz menni csak annyira felek hogy megállapít egy nem kívánatos terhesseget... Nagyon remelem hogy hamarosan megjon, ha ezen a heten sem sprintelek az orvoshoz :(
2014. nov. 25. 17:40
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem vagy terhes. Sok oka lehet a késésnek, hormonális problémák, esetleg ciszta, de persze ez sem biztos. Cisztája pedig 16 éves szűz lánynak is lehet sajnos... Nekem is volt cisztám, de nekem fájdalmat is okozott. Három teszt negatív, tuti nem vagy terhes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!