Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 éve lesz hogy próbálkozunk,...

1 éve lesz hogy próbálkozunk, ki van még hasonló helyzetben itt?

Figyelt kérdés
Már anya vagyok,de nagyon vágyok mèg egy babára.Minden hónap végén elkenődöm,aztàn meg olyan nagy reményekkel vágok bele a következőbe.Ki próbálkozik itt még babával ennyi ideje?Hogy bírjátok?
2014. nov. 24. 14:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolso!szivbol gratulalok!

En holnap kezdem szedni ujra,ha most sikerülne pont akkor érkezne,mint a tesoja:-)

Bizakodom,csak hónapról hónapra nehezebb!

Nagyon sajnalom a vetèlèseket,fel a fejjel!Mindenkinek drukkolok!

Az elso babam elso honapban megfogant 4eve,ezert is nehez ez a várakozás...

2014. nov. 24. 18:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Nagyon drukkolok!

Érdekes, hogy elsőre és másodikra is (amelyik vetéléssel végződött) első hónapban sikerült, most meg több, mint másfél évet váratott magára. Szerintem bőven volt lelki oka is nálam, az a vetélés nem éppen szép véget ért. (10-es voltam)

2014. nov. 24. 19:08
 13/15 A kérdező kommentje:

Nagyon orulok,hogy vegul sikerült neked,boldog babavárást!

Maximálisan hiszek benne,hogy lelki okai is vannak a várakozásnak.

2014. nov. 24. 21:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Sziasztok, nekem is van már egy lányom. Mi egy éve próbálkozunk, ebben az időszakban 2 vetélést tudtam produkálni, az utolsónak már fél éve. Azóta még a pozitív tesztig sem jutok el. Hormonok elméletileg rendben vannak. Én nem bírok tovább várni, mi elkezdjük a nagyobb vizsgálatokat férjemmel. :( Én ezekben a lelki okokban sem hiszek, meg hogy majd ha eljön az ideje... Ha ez így működne, már a fél világ kihalt volna.
2014. nov. 25. 10:08
 15/15 A kérdező kommentje:

Elhiszem,hogy néha nehéz elhinni ezt.

Sajnalom a vetèlèseidet,annak mindenképpen utana kell járni!

Azt nem gondolom,hogy az akkora baj lenne,hogy vetelesek utan fél éven belül nem sikerült most ujra teherbe esned.Az átlag idő 1 -1.5 év.

A szervezetednek kell idő,hogy regeneralodjon.

A rokonom ugyanígy kétszer vetelt el,ugy hogy mar volt gyermeke,vegul a következő sikerült.Nala az volt a baj,hogy a fiuk nem maradtak meg,csak a kislány.

2014. nov. 25. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!