1 éve lesz hogy próbálkozunk, ki van még hasonló helyzetben itt?
Szia!
Ugyanez a helyzet, csak mi már lassan 2 éve próbálkozunk. Hát reménykedünk abban, hogy összejön, de őszintén szólva biztos, hogy meglepődöm majd ha összejön.
Én 33 leszek,ès szedek clostyl-t.Most tartok a masodik kúránál,már tavasszal is szedtem 3honapig.Sajnos eddig nem hozott sikert.
Koszi,h írtál és gratula a babahoz!
Igen voltam dokinál, endokrin "bajaim" vannak, amik nehezítik a teherbeesést. A nőgyógyásszal azt beszéltük meg, hogy előbb megvárjuk, hogy ezek rendeződjenek (szedek rá gyógyszert és életmódot is váltottam egy évvel ezelőtt), és ha akkor se jön össze, akkor nézünk körbe odabent "nőgyógyászatilag".
27 és 40 évesek vagyunk.
Mi is. Tavaly szeptember óta nem védekezünk, az első lenne. Nehezítve van a dolog, hogy egyrészt már 40 évesek vagyunk (bár baromira fittek, fiatalosak-fiatalok és jó fejek:)), illetve sokszor hetekig szinte csak telefonon tartjuk a kapcsolatot, mert ő éjszaka is sokat dolgozik. Így is, nyáron volt egy vetélésem sajnos, szóval nem reménytelen..
Nehezen bírtam, de mióta eldöntöttük, hogy ha addig nem jön össze, megyünk a Kaáliba, azóta nyugodtabb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!