Ki tervezi karácsonykor bejelenteni hogy babát vár?
Ugy terveztem h uh-s kepet kapnak anyosomek pl karacsonyra. Akkor lettem volna olyan 8-10 heter terhes. De sajna megjott. Most dec10re nem varom. Ugye amikor mennek dokihoz pont karacsony lesz. A lanyommak is 8 hetesen voltam eloszor, biztosra akartam menni h tuti legyen szivhang. :-)
Pozitiv tesztet meg nem szivesen mutogatok amikor meg en se tudom h rendben lesz-e minden. 11 hetesen jelentettuk be az elsot is. Igy szerintem kikove az egesz, mar ha egyaltalan osszejon ebben a honapban. :-)
En par eve dec 28.an teszteltem pozit.Elmentem uh ra és par latszodott a petezsak,a férjemnek ugy mondtam meg aznap este,hogy ezt az uh-os kepet felkotottem a fara:-)Azt mondtam késői ajándék..
En elmondanám a családnak karácsonykor,mindenki másnak a 12.het utan.
Most 12probalkozos hónap utan dec.20.ra nem varom,de mar nem is bízom benne,hogy pozi tesztet hoz a Jézuska.Jaj de szuper is lenne:-)
Neked gratulalok!
Mi is tavaly karácsonykor jelentettük be :)
De lányok, nem kötekedésből, komolyan...miért KELL várni a 12. hétig?
Ha baj lenne(NE LEGYEN) az megtörténik, ha elmondjátok-ha nem,viszont ha tényleg megtörténik akkor ki lesz mellettetek, ki támogat lelkileg?
Oké a párotok, de gondolom Anyukátoknak csak elmondanátok, hogy anya elvetéltem, megműtöttek stb...
Nekem 3 éve volt 9 hetes vetélésem,mi sem mondtuk meg és elment a baba. A dokitól anyuékhoz mentem és sírva mondtam, hogy holnap tudnának-e vigyázni a két nagyobbra, mert műtétre kell mennem....
Nem volt jó döntés...
A 3. babánál, már a pozi tesztnél elmondtuk és utána örömmel hívtam őket,hogy minden rendben van...
Persze a szűk családnak..
Nyilván mindenkinek a saját döntése, de nem értem ezt a 12 hetet (saját tapasztalat miatt)
Èn per utàlom, ha kèrdezkednek,vagy csak ha szànakozva nèznek ràm akkor is, a rossz dolgokat èn egyedül szeretem feldolgozni...sokkal rosszabulèrzem magam olyan tàrsosàgban ahol màsis tudja ezèrt vàrtam vele a 12hètig....
Csak a fèrjemmel vagyok olyan viszonyban hogy tàmasztengedek nyújtani felèm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!