Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki akinek már csak 3...

Anycika30 kérdése:

Van valaki akinek már csak 3 napja van a nem vártig?

Figyelt kérdés
kíváncsi vagyok mit éreztek.beszélgessünk!!!! :D
2014. nov. 21. 09:48
1 2 3 4 5
 1/44 anonim válasza:
Szia. Nekem ugyan nem három, hanem 5 napom van és most érzek olyat, hogy fáj a mellem és szurkál a hasam.
2014. nov. 21. 12:23
 2/44 anonim ***** válasza:
Nekem is 5 napom van a nemvártig. Semmit nem érzek, csak fájnak a melleim. Mikor kellene hogy jelentkezzenek a terhességi tünetek?
2014. nov. 21. 12:46
 3/44 anonim válasza:
Ezek jó kérdések, magam sem tudom. Sztem simán lehetnek a nem várt előtt pár nappal ilyen tünetek. De kitudja. Múlthónapban teljesen biztos voltam a babában. Tünetek is voltak, de a teszt negatív volt és meg is jött. Sajnos. Úgyhogy már nem tudom.
2014. nov. 21. 13:13
 4/44 anonim ***** válasza:
Igen, ezzel én is így vagyok. Próbálom figyelni a testem,néha azt hiszem érzek valamit, utána rájövök,hogy mégsem. Csak a mellfájdalom, semmi más, pedig most hogy tudnék örülni egy jó kis hányingernek,émelygésnek :D
2014. nov. 21. 14:53
 5/44 anonim ***** válasza:
Én 1 hónappal ezelőtt 3 nappal mensi előtt már pozit teszteltem.Nem csináltatok még tesztet?Bár én megéreztem,hogy összejött a babó :) Menstruáció előtt nem igazán vannak tünetek,nekem annyi volt,hogy 2 reggel tudtam reggelizni (előtte soha) és görcsölgetett a hasam,mint amikor megakar jönni.Ennyi volt.Viszont így a 8. hét környékén nagyon hányingerem van kb 2 hete...Szóval ne várjátok a tüneteket,jönni fognak,akinek meg nem jönnek ők a szerencsésebbek. :) Sok-sok pozi tesztet kívánok mindenkinek!Nekünk is váratott a mi kis csodánk,de elindult :) 8hkm
2014. nov. 21. 16:52
 6/44 anonim ***** válasza:

Nekem is 3 napom van a nemvartig. Igaz, nekem 9 honap utan csak a mult honaptol rendes/rendszeres a menstruaciom.

Mar 4 napja erzek gorcsolgetest es vizes folyast. Allandoan olyan erzesem van, mintha megjonne. Remelem nem igy lesz ... 1 eve probalkozunk

2014. nov. 21. 18:56
 7/44 anonim ***** válasza:

Nekem is hetfon kell nem megjonnie (3nap)

nekem is faj a mellem + kis hasgorcseim vannak meg menzes szeru gorcs :-S

Megy a drukk csajok

2014. nov. 21. 20:06
 8/44 A kérdező kommentje:
sziasztok! ugy láttom nagyon sokan vagyunk már ez nagyon jó! :) nekem már csak 2 nap van hátra és kiderül mi a helyzet.nagyon örülnék ha össze jönne.most ez a hónap nekem valahogy nagyon más.a mellem fájdogál de nem tulzottan(nem akarnak leszakadni)van mensis érzésem de nagyon enyhén csak.a hőm elég magas 37 de nem mérem állandóan csak most kíváncsiságból.ami még furi hogy nincsenek pattanásaim.nincs puffadásom se.ezek mind voltak eddig.a folyást írta valaki.na ez még egy nagyon megosztott dolog nem igen tudom most mi a jó ilyenkor?
2014. nov. 22. 16:18
 9/44 anonim ***** válasza:

Szia, en irtam a folyasrol. Nekem minden menstruacio elott van, de csak max 2 nappal elotte. Most mar 5-ik napja tart, ez a fura benne. Mondjuk en mar olyan szinten vagyok, hogy minden honapban bekepzelek jeleket, de ilyen meg nem volt koztuk :) remenykedem, de nem bizom el magam, mert egyre nehezebb minden honapban felallni a padlorol ...

Ma volt az elelmiszerben egy rosszulletem a halas pultnal, meg egesz nap szedulgetek ... Mas nincs. Drukkolok mindenkinek aki bavara var!

2014. nov. 22. 19:04
 10/44 A kérdező kommentje:
Teljesen megértelek.én is így voltam ezzel honapokig aztán probálom most már lefoglalni mással az agyam,de mikor érzel valamit is ezt nem lehet elhesegetni.nekem mult honapban iszonyat sok volt a folyásom tejszerű,de még is megjött.most tegnap már volt folyásom de inkább vizes és azt hallottam az inkább mensire utal.tegnap már a puffadás is volt.hát nem tudom,de jo lenne ha valaki megmondaná hogy mit tegyen egy nő hogy ne gondoljon erre.
2014. nov. 23. 05:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!