Ti mit tennétek a helyembe?
Én sem akarnék várni a helyedben, ha minden adott.
Mindig lenne mire várni: most suli, most munka, most még pénz kéne, stb., ha az emberek megvárnák a legideálisabb helyzetet a babához, nem születnének gyerekek.
Mi is vártunk, előbb esküvő, aztán kinevezés, ház felújítás, stb., és amikor szerettünk volna, nem sikerült, végül lombikoznunk kellett, 34 lettem, mire végre megszületett a fiunk.
Most nem azt mondom, hogy Nálatok is gond lesz, hanem hogy ilyen is van. Most megint meg vagyunk lőve a tesóval, mert ha ezt tudtuk volna, előbb nekiláttunk volna az elsőnek, így leszek 36-38, mire a másodikat megszülném, ha összejön, arról nem is beszélek, hogy eredetileg hármat szerettünk volna.....
MOndd meg neki, hogy leteszed a gyógyszert, és ha akar, jöjjön a baba. Meglátod, erre hogy reagál.
Ne verd át semmiképp, az a legrosszabb, amit tehetsz.
Ugyanis ha kiderül, akkor vagy elhagy, vagy ha nem is hagy el, a kapcsolatotok megromlik. Agyereket biztos szeretni fogja, de téged már közel se biztos.
Mit tehetsz?
1. Elmondod ugyanazokat az érveket, amiket leírtál. Nem szeretnél idősebb korban gyereket, mert nagyobb a kockázat, ki tudja mikor jön össze stb.
2. Mondd meg neki kerek-perec, hogy leteszed a gyógyszert. Úgy sem árt, hogy ha előtte egy kicsit megnézed, hogy egyáltalán visszaáll-e a ciklusod.
Ha nem akar babát, akkor védekezzen ő. Ha óvszer mellett dönt, akkor tényleg tutira nem akar még gyereket. Ha pedig megszakítás mellett, akkor tisztázd vele, hogy ha teherbe esel, nem fogod elvetetni.
De alapból azt is felvetheted neki, hogy "védekezzetek" megszakítással, és bízzátok a sorsra, hogy jön-e a baba.
(Természetesen ilyen esetben is figyelj a táplálkozásodra, szedjél folsavat stb.)
Az okostojásnak üzenem, aki lepontozott, hogy az a kérdés:
Én mit tennék a helyében.
Lehet, hogy Te nem értesz egyet velem , Lepontozókám, attól még én így gondolom.....
Ennél nagyobb örömöd az életben nincs, mint lepontozgatni? :)
12es válaszoló
Hát, ha ennyire nem egy a jövőképetek, döntsd el, hogy ő-e az igazi.....
Baráti körünkből egy példa:
a srác már 5 éve volt együtt a nővel, nő majdnem 40, srác 35 körül, nem akarta se elvenni, se gyereket, mondván: kicsi na lakás, dolgoznak, utazzanak, stb.
Aztán szakított vele, következő hónapban megismert egy másik lányt, akinek 2 hónapon belül gyereket csinált, azóta elvette feleségül, 1 éves a gyerek.
Valamiért az előző barátnőtől nem akart, az úja barátnővel meg azonnal.
Ilyen is van, talán nem Ti vagytok egymásnak a zsák, meg a foltja. Ezt Neked kell tudnod.
Meg hogy várnál-e azért 30 éves korodig a gyerekvállalással, mert ő suliba akar járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!