Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik, hogy megérzem?...

Létezik, hogy megérzem? Illetve létezik, hogy sikerült?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 30 napos ciklusaim vannak 12 éves korom óta. Most babát tervezgetünk párommal. Ám a ciklusom 15. napján elkezdett fájni mindkét mellem. (ugyanúgy mint ahogy akkor szokott mikor megjön.) Már egy hete nagyon fájnak.. Az nap többször is voltunk együtt párommal. Lehetséges,hogy az ovulációmat éreztem meg? (Az nap egésznap nagyon melegem volt) Lehetséges,hogy sikerült a baba? (Holnap veszünk tesztet,de szerintem 2hét alatt semmit nem mutat ki.)

2014. nov. 19. 18:35
 1/3 anonim ***** válasza:
58%

Ha 12 éves korod óta mindig 30 naposak a ciklusaid akkor szerintem máskor is érezned kellett volna az ovudat.

Ha azóta eltelt 2 hét és tényleg aznap összejött a baba akkor azt viszont már kimutatja a teszt.

2014. nov. 19. 18:49
 2/3 anonim ***** válasza:
58%
Valószínű, hogy a peteérésedet érezted. Ha elmaradt a menstruációd akkor érdemes tesztelni, addig úgyis csak bizonytalanság van. Sok sikert, drukkolok!
2014. nov. 19. 19:02
 3/3 A kérdező kommentje:

1. Kommentelő! Még sosem éreztem éppen ezért gyanakszom arra,hogy összejött a baba! :)

2. Kommentelő! Köszönöm! Holnap veszünk tesztet aztán írok,hogy mi a fejlemény! :)

2014. nov. 19. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!