Mi lehet ez? A hasfalam pár napja görcsbe rándul, aztán elernyed. Olyan, mint amikor a vádli görcsöl
Szia, köszi a választ! :)
Ma délben csináltam egy tesztet, nem bírtam várni, és pozitív lett :) Nagy az öröm, bár olyan érzésem is van, mintha meg akarna jönni... remélem az is természetes és boldog babavárásom lesz! Természetesen Neked is hasonló jókat a további hetekhez, aztán meg jó babázást :)
Juuujjjj de jooooo !!!!!! Gratulalok :-)
Nyugi a mindjart megjon erzes miatt, nekem is volt meg a 15.heten is. En olyankor amikor csak lehetett, sokat fekudtem. Eleg ijeszto, tudom, de beszelj sokat a babadhoz hogy ugyes legyen, kapaszkodjon erosen es fejlodjon szepen egeszsegesen.meg mondd neki h mennyire szereted meg mennyire varod/orulsz neki stb.. en is ezt tettem :-) meg teszem is mind a mai napig:-) megegyszer gratulalok!!! Boldog babavarast!!!! Ja es irj ha kerdesed van, ha tudok segitek/valaszolok szivesen :-) Elso voltam/Hajni vok amugy/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!