Ma vagyok a 9. dpo-n. Picit vérzek. pénteken kellene megjönnie. Mindig pontos volt menstruációm. Beágyazódás vagy most mégis hamarabb megjön?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat.2014. nov. 17. 16:16
1/13 anonim válasza:
Szia! Faj is a hasad? Mennyire verzel? Nekem is ez volt a 10. Dpo-n kezdtem verezni es 4 napig vereztem:( ebbol egy nap erosebb es a tobbi gyenge volt! Van egy halvany pozi tesztem de meg varok az ujabb tesztel... Szerdan megyek dokihoz!
2/13 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszönöm a választ!Nem fáj semmim és nem görcsölök. Nagyon minimálisan. Délután egy csepp piros volt. Most pedig egy pici barna.
Megijedtem, soha nem jött meg 4 nappal hamarabb.
Gratulálok a halvány pozitív teszthez. :)
Remélem sikerült a baba!
Mindenképpen írd meg légyszíves, hogy mit mondott a doki. :)
2014. nov. 17. 16:55
3/13 anonim válasza:
Koszonom! Megirom:) Te ha csak ennyit vereztel akkor ez tutti beagyazodasi verzes ne izgulj!
Nagyon szurkolok, hogy baba legyen! Szerintem 2-3 nap mulva tesztelhetsz ha akarsz a beagyazodasi verzes utan! ( tudom mindenki lehurrog majd de en tesztelnek csak a kivancsisag kedveert! )
4/13 A kérdező kommentje:
:) én is tuti csinálok tesztet. nem bírom ki.:)
2014. nov. 17. 17:15
5/13 anonim válasza:
Sziasztok! Szerintem simán lehet beágyazódás! Nekem csütörtökön kellene megjönnie, egy héttel hamarabb elkezdtem minimálisan barnázni,ami nem jellemző egyáltalán. Nekem is pontos a menstruációm egyébként!
6/13 anonim válasza:
Jah, és én is gratulálok a babához! :)
7/13 A kérdező kommentje:
Te mikor fogsz tesztelni?
Nagyon remélem, hogy sikerült.
Mára el is múlt a dolog. :)
Már olyan kíváncsi vagyok. :)
2014. nov. 18. 12:45
8/13 anonim válasza:
Pénteken szeretnék tesztelni.Nem szeretnék túl korán, mert akkor nagyobb az esély a valótlan eredményre!
9/13 anonim válasza:
Egyébként nagyjából elmúlt, ha nagyon szugerálom a nedves törlőt, akkor talán találnék rajta picike elszíneződést, de szinte jelentéktelen az előző napokhoz képest.
10/13 anonim válasza:
Már nem tesztelek, mert ma megjött! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!