Már több napja rosszul vagyok. De megjött a menstruációm. Lehetséges mégis?
3-4 napja folyamatosan szédülök, hányingerem van, hol ennék mindent amit találok, hol nem bírok az ételre nézni. A minap kolozsvári szalonnát ettem nutellával, mert hihetetlenül kívántam.
Férjnél vagyok, van egy 2 éves lányunk, nála semmi ilyesmi nem volt, kimaradt a menstuációm ahogy illik, teszteltem pozitív lett.
De most nem próbálkoztunk babával, "védekeztünk" és a vérzésem is megjött, bár csak 2 napig tartott és nem is volt annyi amennyi szokott, majd 3 napig pecsételtem még. Az utolsó rendes vérzésem aug 13-án volt, 30 naposak a ciklusaim. Az utolsó nem rendes szeptember 9-én volt.
Holnap tudok tesztet venni, de már nagyon érdekel, hogy szerintetek van rá esély, hogy ez terhesség? Tapasztalt valaki hasonlót?
Szerintem nem terhesség, de attól,hogy menstruáltál még lehetséges terhesség,de ha védekeztetek, akkor nem valószínű!
Megírod majd a teszt eredményét?
Megírom, mindenképpen tesztelek reggel, mert ez a bizonytalanság nem jó.
Kalkulátor szerint 7 hetes lennék, ha terhes lennék. Csak biztosat mutatna már a teszt.
Lányomnál olyan könnyen ment, most pedig lerágom a körmöm, de lassan már az ujjam is. Ugyanis nem élek jelenleg egészséges életet. Nagyon stresszes vagyok, és erős gyógyszereket szedtem.
Sajnos vagy nem sajnos de negatív.
Vegyesek az érzéseim. Vágytam is rá, de nem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!