Mondanatok pozitivan vegzodo torteneteket?
Egyik terhességem sem volt tervezve de nem tettünk ellene h jöjjön, jött is hamar mindkettő. Egyiknél se volt semmi tünetem csak h kimarast a mensi. Az elsőnél 1 hét késésnél csináltam tesztet mert annyira elfoglalt voltam h a párom kérdezte h na nem jött meg.... Most a másodiknál 2 hét után csináltam mert azülés óta nem állt be rendesen a mensi, igaz előtte sem volt sose napra pontos. 16 hónap lesz a gyerekek közt.
Sztem még bármi lehet belőle neked. De drukkolok.
Szia!
Én lombikos anyuka vagyok, és akkor lett pozitív a teszt, amikor semmi tünetem sem volt. :)
Az volt a 4., a szerencsés próbálkozás.
Ellenben most a tesóért próbálkozunk már jó ideje, és nehogy azt hidd, hogy mostanra bölcsebb lettem...
Még egy hét van a tesztelésig, és csak remélni tudom, hogy most végre ismét sikerül a CSODA! (Tegnap estére megfájdult a torkom, és folyik az orrom, lázam nincs szerencsére.)
Ennek ellenére igyekszem pozitív maradni, és ez a legnehezebb!
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!