Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Görbe szakértők. Mondanátok...

Görbe szakértők. Mondanátok nekem véleményt?

Figyelt kérdés

[link]

Most miért ilyen a görbém? Mindig az emelkedés előtti napon szokott pozi ovu tesztem lenni. De. 11-kor és du. 19-kor szoktam mindig tesztelni.

2014. márc. 1. 12:30
 1/9 A kérdező kommentje:
Nem kapok választ? :(
2014. márc. 1. 15:32
 2/9 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint a hőmérőzés pontosabb és megbízhatóbbak mint az ovulációs tesztek.

Szerintem tüszőrepedésed az emelkedés napján volt. Ez általában hajnalban szokott bekövetkezni. Az utolsó 2 bejelölt együttlét közül bármelyik esélyes lehet.

2014. márc. 1. 19:36
 3/9 anonim ***** válasza:
50%

Nincs ezzel semmi gond!

Az ovulációs teszt az LH szint emelkedését jelzi, nem a tényleges tüszőrepedést. A megemelkedett LH szint hatására az érett tüsző megreped és a petesejt kiszabadul. Ez az LH-csúcstól számított 24-48 órán belül következik be általában. Nem vagyunk gépek, minden női szervezet másképp működik, és ugyanazon nő ciklusai között is lehetnek eltérések. Szóval nyugi!

Volt peteérésed, volt ovus fájdalmad és elvileg jókor voltatok együtt. ;) :)

2014. márc. 2. 11:11
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2014. márc. 3. 09:23
 5/9 A kérdező kommentje:

[link]

Mára így alakult. Megnéznétek esetleg?

2014. márc. 3. 12:04
 6/9 anonim ***** válasza:
ne haragudj de ilyen görbét még nem láttam bár sokat megnéztem már ....mindig egyidőben, ébredéskor méred ? Nem mész ki pisilni, inni...stb ? Szájban kell mérni...az ovu teszt akkor pozitív mikor az ovuláció fog következni és nem akkor amikor már bekövetkezett....viszont neked a pozitív ovu tesztnél már magasan van a hőd . Orvosnál voltál már ? Hormonszintek rendben ? Nincs cisztád, pco vagy IR ? Nagyon fura ez a nagy kiugrás és vissza...én mindenképp felkeresnék egy endokrinológust....
2014. márc. 3. 18:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Jól mérem, mert már 3 éves rutinom van. Volt már 1-2 fura görbém, de ilyen még nem. Eddig mindig volt hőleesés és mindig azon a napon volt pozi ovuteszt. Sajnos vannak gondjaim. Pcos, Ir, pm alulműködés. Endodokihoz járok. Elméletileg 2 hete az ellenőrzésen már minden vérvételi eredményem tankönyvi volt! Ezért nem értem?
2014. márc. 4. 09:00
 8/9 anonim ***** válasza:
sejtettem a pm és IR gondot....hát én lehet megmutatnám a görbét....hátha rápillant
2014. márc. 4. 10:21
 9/9 anonim ***** válasza:
ezek szerint még sem ok valami mert ilyen nagy kiugrás az elég fura de még ha kiugrana és úgy maradna de a vissza esés is nagy mértékű
2014. márc. 4. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!