Terhességi teszt szakértők! Megírnátok a véleményetek a lentiekről? Köszönöm előre is.
van egy 5 hónapos kisbabám, és még nem is menstruálok, tehát eszem ágában sincs bármit beképzelni.vagy rágörcsölni valamire.
11 napja voltam együtt a párommal és az együtt léttől számítva 7 és 10. napok között nagyon enyhén, de határozottan mensi szerűen görcsölgettem és kis gyomorégés szerű érzés is volt-van. először azt gondoltam, na visszatért a ciklusom...hurrá...de csak nincs semmi azóta sem. aztán kezdtem gondolkodni mikor is voltunk együtt a férjemmel. kíváncsiságból csináltam egy tesztet az aktust követő 10. nap reggelén (volt még itthon a babaprojektes időszakból), ami negatív lett. de lehet ha terhes is lennék még korai volt a teszt? vagy azért nagyon -nagyon halványan de látszódott volna valami? köszönöm aki megírja a véleményét
Én pont így vagyok, tegnap teszteltem, negatív lett nekem is. Szerintem is pár nap múlva tesztelj még egyet, akkor tuti lesz.
Nekem egyébként többször volt már most fog megjönni érzésem, már azon gondolkozom, hogy lehet, a fogamzásgátló miatt van. De már 2-3 hónapja szedtem, mikor ez elkezdődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!