Tuti nem lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Együtt voltam a barátommal, óvszerrel védekeztünk az elejétől kezdve, tehát végig rajta volt. Elélvezett, egyből ki is húzta, hogy még véletlenül se tudjon lecsúszni, leellenőrizte, nem volt kilyukadva. Hétfő táján kell ovulációmnak lennie és sok helyen olvastam, hogy óvszer mellett teherbe estek. Nekik valószínű, hogy kiszakadhatott a gumi vagy egyéb dolog? Köszönöm! :)2014. nov. 14. 17:33
1/5 anonim válasza:
Ha nem szakadt ki a gumi, akkor nem lehetsz terhes, nyugi. Igen, akik óvszer mellett lettek terhesek, azoknál valószínű, hogy kiszakadt. Mondjuk azt különösebb ellenőrizgetés nélkül is észre lehet venni, mert ilyenkor nem csak egy pici lyuk keletkezik általában, hanem jó alaposan szétszakad.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, azt gondoltam, hogyha egy pici lyuk is van rajta, akkor az kitágul egy idő után.:)
Köszönöm szépen a válaszaitokat! :)
2014. nov. 14. 18:01
4/5 anonim válasza:
Azt csak halkan teszem hozzá hogy az" óvszer mellett lettem terhes" csoportban benne vannak azok is ahol "csak éppen pár percig nem volt rajta" és a "végére felvette" nem kevés ember is... Nyugi:)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
Csak azért ijedtem meg és kezdtem el foglalkozni ezzel, mert később, amikor megnéztem a bugyimat volt rajta egy vízszerű folt, ami kifehéredett. Nincs se illata/se íze. A hüvelynedvem lehetett?
2014. nov. 15. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!