Lehetek terhes? Vagy mi van velem?
Tudom biztosat csak a doki mondhat, csak nem akarom, hogy bolondnak nézzen. A párommal sosem védekezünk, szeretnénk kistesót majd. A fiam elsőre sikerült. Normális terhességem volt, elmaradt a mensim, másnap pozitívat teszteltem.
Most szeptember óta furcsa a mensim. Először 32 napra jött meg, utána 26- ra. Eddig mindig pontosan 30 nap volt. De nem olyan volt mint szokott. 3napig tartott mind a kétszer és gyenge, inkább barna mint piros volt. Először 30 napra teszteltem, de negatív lett. Majd megjött, vagy nem is tudom mi volt az. Azóta nem teszteltem, De minden reggel hányingerem van, sokszor megszédülök /az első terhességemnél semmi tünetem nem volt/. Meg néha bizsergést érzek a méhemben. Menjek dokihoz vagy előbb csináljak még egy tesztet? Vagy várjam meg a köv mensi milyen lesz?
Ne nézzetek bolondnak! Csk olyan tanácstalan vagyok!
Nem vagyok beteges tesztelő, 2 éve nem védekezünk ez volt az első tesztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!