Lehetek ilyenkor terhes? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
A barátommal tegnap együtt voltunk.az első alkalommal elkezdtem vérezni,piros,élénk színű vér volt n(nem barna és nem pecsételés, rendes vér)ami a dolog végére elmúlt és azóta nem is véreztem tovább.(most kéne vagy holnap vagy holnap után elméletben megjönnie) 4x ment belém a párom.nem lehet gond.nem?2014. nov. 10. 15:11
1/16 anonim válasza:
A női ciklus bármelyik napján teherbe lehet esni.
A szüzesség nem védekezési forma.
Védekezés nélkül voltatok együtt, ráadásul nem is egyszer. A pearl indexe az ilyen együttlétnek 85 (megjegyzem 100 a max.). Szerinted lehet gond?
Egy kis elmélet a jövőre nézve:
2/16 A kérdező kommentje:
igen.de mivel a hőm 30-a óta fent van igy más volt peteérésem ezelőtt valamikor.mivel peteérés után ugrik fel a hő
2014. nov. 10. 15:18
3/16 anonim válasza:
Ha ennyire "okos" vagy minek kérdezel... Amúgy arról hallottál hogy spontán peteérés, meg arról hogy a spermiumok akár 3 napig is életképesek odabent? Igen, lehetsz terhes, mindegy mennyi volt a hőd éppen...
4/16 anonim válasza:
Uristen.. ugye kamu?
' a parom negyszer ment el bennem, es nem vedekezunk, lehetek terhes? ' Remelem ennyi esszel soha nem leszel terhes!
5/16 A kérdező kommentje:
nem volna gond ha az lennék...de inkább még várnék picit...igazából ha jönne akkor örülnék de ha nem az se baj
2014. nov. 10. 15:52
6/16 anonim válasza:
kerdem en ha szuz voltal minek merted minden nap a hod? ( ha ne voltal bocs de a kerdesedbol az jott le)
7/16 anonim válasza:
miért lett vna szűz? 4*szexeltek,abból az első alkalommal vérzett.hőt pedig nem mért...
8/16 A kérdező kommentje:
nem úgy véreztem hogy szűz voltam!!hanem hasonló volt a vér egy menstruációhoz és azt hittem hogy az is de aztán elmúlt .mivel holnap vagy holnap után kéne megjönnie.29éves vagyok.nem azért véreztem mert szűz voltam.hanem úgy gondoltam hogy menstruáció mivel sok élénkpiros vér jött.de aztán elmúlt
2014. nov. 10. 17:12
10/16 A kérdező kommentje:
Tegnap történt a dolog.ha peteérésem is lett volna tegnap az akkor is minimum 12-14nap mire egy teszt kimutatja :(
2014. nov. 10. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!