10 napja késik, most teszteltem és negatív. Elvben max előváladéktól lehetek terhes, de azért kicsit aggódom. Mi ilyenkor a teendő?
Peteérés környékén volt egy ferde estém, de percekkel azután élvezett el az illető, hogy kivette volna. Általában viszont elég pontos a mensesem, de ilyen máskor is volt már, hogy szex után késett. A hormonok bolondulnak meg ilyenkor?
Holnap a reggeli elsőből tesztelek még egyet, ha az is negatív, akkor doki? Vagy tesztelgessek pár naponta, és csak később kezdjek parázni?
Ha továbbra sem jön meg akkor szerintem menj orvoshoz.
Én nem hinném, hogy baba van a dologban. Szerintem a tesztnek 10 nap késé után ki kéne mutatnia.
Mikor volt peteérésed? Onnantól számítva kb 14-ra kell megjönnie.
Azért kérdeztem, mert múlt hónapban nekem pont ez volt.
És végül az volt az oka, hogy nem középidőben hanem jóval később volt ovum.
A kalkulátorom 14-re írta a következő mensit, de 11-12 körül volt pé-m. És mivel a ciklus második fele állandó ezért a mensi is késik. Mert onnantól számítva kb 14 napra kell megjönnie.
Tehát előfordulhat, hogy később volt ovud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!