Túl korán teszteltünk? Terhes lehetek még?
sziasztok!
3 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót. Azóta mindig 4.-én erős görcsök jelentkeztek, éjjel pedig barna folyás. 5.-én pecsételő vérzés, és mindig pontosan 6.-án jött meg rendesen a menstruációm. ez ki is tartott 5 napig!
Most, ebbe a hónapba 4.-én este nagyon erősen szúrkált a hasam... ( nem is úgy görcsölt,mintha megjönne,persze úgy voltam vele,hogy azért fáj,mert meg fog jönni)
de nem jött meg!
5.-én semmi változás, nem fájt a hasam azóta se, se barnázás, se a menstruációra semmi jel nem volt.
5.-én este nagyon megkívántam a pizzát,és elmentünk a közeli pizzériába. Ahogy kihozták a pizzámat, egy szelet után felkeveredett a gyomrom, elsápadtam, és mondtam a páromnak, hogy most vagy futunk haza, vagy összehányom az éttermet. Zavart minden kajaszag, és nagyon rosszul voltam. ( de napok óta hányinger, étvágytalanság kerülgetett már)
Összekombináltam a dolgokat, hogy lehet hogy tényleg terhes vagyok,és ahogy hazaértünk, még aznap este (azaz 5.-én,nemvárt előtti napon) megcsináltam egy terhességi tesztet.
A teszt negatív lett, és úgy voltunk vele, hogy akkor biztosan meg is jön holnap,rendesen az idejébe.
Persze nem jött meg... Semmi, se barnázás, se pecsételő vérzés.
nemvárt utáni reggelen (azaz 7.-én) reggel, első vizeletből újra negatívat teszteltem.
Következő tesztet pedig 9.-én, vasárnap este csináltam,mert már nem bírtam ezt a bizonytalanságot.
Persze negatív.:(
Miért késik ? vagyis, miért nem jön meg? Már kezdek cisztától, ráktól kezdve minden nyavalyát magamba beszélni.
Viszont ha belegondolok, 5 nap alatt 3szor teszteltem, ami elég túlzás végülis...
Az utolsó teszt is csak, nem várt után 3. napon volt... lehetséges hogy még túl korai,és a teszt se mutatja ki?
Már nem merek reménykedni...
Most próbálom visszafogni magam, hogy a héten nem tesztelek, csak szombat reggel. Akkor a nem várt után már 9 nappal leszek. akkor lehetséges hogy már kimutatná ha lenne baba?
Vagy ha lenne baba, már most is mutatná? 2-3 nap késéssel?
Bizakodjunk még? :(
írj majd hogy mi lett!!
nekem sem akar meg jönni és mi is szeretnénk már egy babát ma csináltam tesztet de nekem is negatív lett szóval ...
Aki nagyon szeretne babát, a tüneteket akkor is leprodukálhatja, ha nem terhes...
... viszont, sok esetről hallottam, hogy még 2 hónapos terhesen sem mutatott a terhesteszt pozit...
Szerintem menj el dokihoz, az a biztos ;)
Szoritok!
Köszi az eddigi válaszokat!
Nem,nem beszélem magamba a tüneteket, sajnos tényleg rosszul voltam, és sokszor volt hányingerem, ebbe a pár hétbe, és később raktam össze, hogy lehet hogy ezért....
dehát persze lehet hogy csak kerülget valami vírus, vagy csak rosszat ettem akkor... nemtudom.
Szombat reggel fogok tesztelni, valami sziper szuper teszttel, amit mindenki ajánlott egy fórumba, és elvileg nagyon jó,és olyan terhességet is kijelez, amit más gyengébb teszt nem... hát kiváncsi leszek.
Ha negatív újból, persze elmegyek orvoshoz ( ha pozitív akkor is)
de még várni akarok, mert még 1 hete se késik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!