Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babagyártás 4. hónap: 5....

Babagyártás 4. hónap: 5. dpo-n erős hasszurka,6. dpo-n hőleesés,6-7 dpo-n fehér folyás. Nem tipikus. Szerintetek? Az ovulációm biztos, ultrahanggal ellenőrizték. Az első kisfiamnál éreztem a beágyazódást, most kicsit aggaszt hogy a 7. dpo-n semmi.

Figyelt kérdés

2014. nov. 14. 07:58
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:

Szia, nekem még nem jött meg, de gondolom holnap nem úszom meg.. :( Holnap lesz a 28. nap, és 36 fokos voltam ma reggel :(

Hát én 10-et szeretnék, de 15-20 lenne az ideális súlyom... Az tartja magát, hogy pár kilóval könnyebben hamarabb teherbe lehet esni... Szóval ha holnap megjön, utána én is turbó fokozatra kapcsolom magam..

2014. nov. 18. 14:24
 32/45 anonim ***** válasza:

nekem már mindent kizáróan megjött, úgyhogy nálam megy a fogyókúra ezerrel! :)))

azért drukkolok még neked, hátha sikerült!!!!

majd írj, hogy mi újság!

2014. nov. 18. 20:49
 33/45 A kérdező kommentje:
Délután megcsináltam az utolsó itthonlévő tesztemet, és negatív lett, úgyhogy kihajítottam a kukába. Aztán olvasgattam, gondolkodtam és mégiscsak kikukáztam a tesztet és nagyon halvány pozitív lett!! :) (Xepil -DM) Aztán elszaladtam a patikába, vettem egy másikat (Clearblue) és határozottan halvány negatív :))))))))) El se hiszem!! :D Ezt biztos azért volt, mert drukkoltál kis ismeretlen barinőm! :) MIndenképpen írjál jövő hónapban és kíváncsi vagyok, hogy alakulnak a kilóid is :)
2014. nov. 18. 21:26
 34/45 anonim ***** válasza:

komolyan????? :))))))))))))))))))))))))))))))

nagyon nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))

Örülök, hogy sikerült!!!!!!!!

Tyhű, de jó ilyeneket olvasni! :)

2014. nov. 18. 21:30
 35/45 A kérdező kommentje:

Szóval kedves reménykedő leendő anyukák, összefoglalom a hónapomat, hátha tudok vele segíteni, vagy valakit megnyugtatni:

Ciklus: 28 napos

Tüszőrepi: 16. nap

Hasszurka: 5. dpo (21. ciklusnap)

Első halvány teszt: 12. dpo (28. ciklusnap)

A halvány teszt napján reggel 36 fokos testhőmérséklet, ami délutánra felment 37,4-re. Az égvilágon semmi tünetem nincs azóta sem, csak egy nagyon pici cicifeszülés és pici gyomorégés, de nem olyan mértékű amit amúgy észrevennék. :) Remélem tudtam segíteni :)

Kis barinőm, majd írjál! :)

2014. nov. 18. 21:39
 36/45 A kérdező kommentje:
Na, szóval határozottan halvány pozitív, elírtam már itt a nagy negatívkodásban :D
2014. nov. 18. 21:41
 37/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gratulát, kis barinőm :)
2014. nov. 18. 21:42
 38/45 anonim ***** válasza:
komolyan reggel 36 volt a hőd? 2x is ezt írtad, először úgy vettem hogy biztos csak elírtad és 37-et akartál írni....
2014. nov. 18. 22:07
 39/45 A kérdező kommentje:
36 komolyan, ezért is nem mertem reménykedni... eddig sehol sem olvastam ilyet, még a legbrutálisabb görbéknél sem.. Az előző Babómnál kellett Ultrogestan-t szednem, mert 5 nappal a teszt után barnáztam.. Úgy tudom ez a progeszteronnal van összefüggésben (alacsony pr szint) lehet a hőm is ezért alacsony, holnap bejelentkezek dokihoz..
2014. nov. 18. 22:39
 40/45 anonim ***** válasza:

Szia!

Hű, hát akkor.tényleg irány a doki, nehogy vmi gond legyen! Ilyet meg en sem hallottam soha! Ennyire alacsony még ovukor sincs a hőm.

Nagyon érdekes. Nem lehet egyébként h felkeltel előtte, vagy vmit nem jól mértél? :-)

2014. nov. 19. 07:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!