Babagyártás 4. hónap: 5. dpo-n erős hasszurka,6. dpo-n hőleesés,6-7 dpo-n fehér folyás. Nem tipikus. Szerintetek? Az ovulációm biztos, ultrahanggal ellenőrizték. Az első kisfiamnál éreztem a beágyazódást, most kicsit aggaszt hogy a 7. dpo-n semmi.
Szia, nekem még nem jött meg, de gondolom holnap nem úszom meg.. :( Holnap lesz a 28. nap, és 36 fokos voltam ma reggel :(
Hát én 10-et szeretnék, de 15-20 lenne az ideális súlyom... Az tartja magát, hogy pár kilóval könnyebben hamarabb teherbe lehet esni... Szóval ha holnap megjön, utána én is turbó fokozatra kapcsolom magam..
nekem már mindent kizáróan megjött, úgyhogy nálam megy a fogyókúra ezerrel! :)))
azért drukkolok még neked, hátha sikerült!!!!
majd írj, hogy mi újság!
komolyan????? :))))))))))))))))))))))))))))))
nagyon nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))
Örülök, hogy sikerült!!!!!!!!
Tyhű, de jó ilyeneket olvasni! :)
Szóval kedves reménykedő leendő anyukák, összefoglalom a hónapomat, hátha tudok vele segíteni, vagy valakit megnyugtatni:
Ciklus: 28 napos
Tüszőrepi: 16. nap
Hasszurka: 5. dpo (21. ciklusnap)
Első halvány teszt: 12. dpo (28. ciklusnap)
A halvány teszt napján reggel 36 fokos testhőmérséklet, ami délutánra felment 37,4-re. Az égvilágon semmi tünetem nincs azóta sem, csak egy nagyon pici cicifeszülés és pici gyomorégés, de nem olyan mértékű amit amúgy észrevennék. :) Remélem tudtam segíteni :)
Kis barinőm, majd írjál! :)
Szia!
Hű, hát akkor.tényleg irány a doki, nehogy vmi gond legyen! Ilyet meg en sem hallottam soha! Ennyire alacsony még ovukor sincs a hőm.
Nagyon érdekes. Nem lehet egyébként h felkeltel előtte, vagy vmit nem jól mértél? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!