Babagyártás 4. hónap: 5. dpo-n erős hasszurka,6. dpo-n hőleesés,6-7 dpo-n fehér folyás. Nem tipikus. Szerintetek? Az ovulációm biztos, ultrahanggal ellenőrizték. Az első kisfiamnál éreztem a beágyazódást, most kicsit aggaszt hogy a 7. dpo-n semmi.
hát tudod, kinél mikor... nálam elkezd esni már a mensi előtt egy nappal, ebből tudom, hogy mi vár rám! :(
de neked ma emelkedett, nem? az nagyon-nagyon jó jel!!!
neked ovu után hány nap múlva jön meg? neked is 12? vagy neked több? ezt még nem figyelted meg?
ja, én is nyomkodtam párszor a mellemet, hogy mi a szitu! :)
egyértelműen nem az egész fáj, csak a mellbimbóm! (???)
már nem kell sok hogy kiderüljön! :)
Jajj, a bimbifájdalom az nagyon jóóó :) Nekem mintha nehezebb lenne, de nem fáj..
Nem figyeltem eddig, most volt az első hónap hogy tudatosan odafigyeltem a napokra, még UH-n is megnézték hogy mikor lesz ovu.. Naptár szerint kedd, max szerda a mensim, de ha 14 napot számolok akkor csüti is beleférne, az lenne a 29. nap, de olyan még sose volt.. Fhú nagyon szurkolok magunknak, írjál reggel minél hamarabb :))))
Szia, nekem leesett a hőm :( :( :(
Te hogy vagy?
Szia!
Most mertem, nekem is leesett! :-( 36,6 vagyis tuti meg fog jönni.
Akkor viszont nem értem h mik voltak ezek a jelek miket észleltem....
Na mindegy, majd jön ha jönni szeretne, nem igaz? :-)
Addig legalább van időm jobb formába hozni magam! :-)
Neked hány tizedet esett a hőd? Ha csak egyet esik, úgy tudom h az még nem baj. Nekem 2-t esett.
Nekem meg 3-mat... :( Szóval nekem is tuti :(
Nembaj, én is erre készülök, hogy akkor most mérgemben leadom a plusz kilóimat... (mennyire egy rugóra jár az agyunk.. :D ) Majd azért írjál, hogy mizu veled... :)
Jaja, már.én is észrevettem, h mennyire hasonló az élethelyzetünk, meg a gondolkodásunk. :-)
Okes, majd irok! De te is! :-)
Amúgy te hány kg-ot szeretnél leadni? Én egy 10- esnek nagyon örülnék. :-) de már annak is ha az első számjegy kisebb lenne!
5 napja.dietazom amúgy + minden nap tornazom egyenlőre csak 20 percet, de tervezem a növelését ha már tovább fogom bírni. :-)
hát sajna, ha őszinte akarok lenni, akkor nekem vagy 30 kg-ot kellene leadnom, de a 10-el is kibékülök. Egyenlőre legalábbis. Vagyis ha 10 kg-al kevesebbel kezdeném a terhességet, akkor már jobb lennék mint most! :)
Na, örülök, hogy ilyen inspiráló vagyok! :) már ha a hatásomra tornáztál ma 20 percet! :)
én most egy narancsot majszolok épp, de már nem is vagyok éhes. na jó, tudnék enni, de nem veszek meg érte. :)
ja, amúgy úgy néz ki, hogy megjött! de most tényleg nem bánom, szeretném kicsit formába hozni magam, hogy komfortosabban érezze magát majd a picúrom odabent! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!