Babagyártás 4. hónap: 5. dpo-n erős hasszurka,6. dpo-n hőleesés,6-7 dpo-n fehér folyás. Nem tipikus. Szerintetek? Az ovulációm biztos, ultrahanggal ellenőrizték. Az első kisfiamnál éreztem a beágyazódást, most kicsit aggaszt hogy a 7. dpo-n semmi.
hűűűű, hát nagyon hasonlóan vagyunk ezek szerint!
Most akkor vagy mindkettőnknek sikerülni fog, vagy egyikünknek sem! :)
hány éves a kisfiad?
enyém 16 hónapos :)
Jó reggelt!
Hogy vagy? Neked mennyi az ebredesi hőd mostanában?
Ez az ami engem kicsit afelé terel h meg fog majd jönni, mert csak 36,8-36,9 körül van. Mikor babás lettem a fiammal 37-37,1 körül volt már ilyenkor ha jól rémlik. :-(
Este amúgy megint az a nagyon rossz hidegrazas volt rajtam mint mikor először terhes voltam. Nekem este voltak a rosszulléteim.
Akkor boldog 1,5 éves szulinapot a legenykenek! :-)
Én továbbra sem.érzek.semmit. :-( még a mellem sem fáj. :-(
Na de nem baj, ha megjon akkor legalább tovább dietazhatom, mert van mit leadni! :-)
Szia!
Mi újság veled? van valami említésre méltó?
Most altattam el a Drágámat és közben elkezdett szúrkálni a hasam! ilyet szintén nem éreztem még, úgyhogy nem tudom h mi ez.
Nem középen szurkál, hanem inkább bal felé.
Te éreztél már valami ilyesmit esetleg?
Szia!
Ez jól hangzik!!!! :-)
Én ma is csak 36,8 voltam.
Most is kicsit.görcsölget a hasam.
A krémes folyásom ragacsossa vált. Ez vajon mit jelent?
Én is visszaneztem h hogy volt a Drágámnál és azt láttam h a hőm kb. Így a 11. Dpotól kezdett emelkedni. Én a 17. Dpon teszteltem, akkor már erős +-t!
Szóval még van remény, kíváncsi leszek a holnapi hőmre.
Te most hányadik dpon is vagy?
ha jól rémlik, akkor nekem a picimnél semmi folyásom nem volt az elején. pont hogy tök száraz voltam. aztán viszont nagyon sok lett, folyamatosan tisztasági betétet kellett hordanom.
most meg már nem is tudom, hogy milyen a folyásom. megint mintha krémes lenne.... de közben meg már lehet hogy vizes is. az akkor meg tuti mensi.
Holnap nekem úgyis kiderül. ha a hőm kevesebb lesz mint ma, akkor meg fog jönni, holnap után.
érdekes én a tesztelésre egyáltalán nem vagyok ráigzulva. :)
a hőből szerintem úgyis minden kiderül, a teszt csak igazolása annak.
A fiamnál is, már tudtam teszt nélkül is hogy terhes vagyok, mivel sokáig magas volt a hőm. szóval tudtam, hogy pozitív lesz. :)
tény, hogy nem is rögtön teszteltem, vártam, hátha csak késik.
Szóval én úgy érzem, hogy holnap reggel számomra el fog dőlni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!