Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babagyártás 4. hónap: 5....

Babagyártás 4. hónap: 5. dpo-n erős hasszurka,6. dpo-n hőleesés,6-7 dpo-n fehér folyás. Nem tipikus. Szerintetek? Az ovulációm biztos, ultrahanggal ellenőrizték. Az első kisfiamnál éreztem a beágyazódást, most kicsit aggaszt hogy a 7. dpo-n semmi.

Figyelt kérdés

2014. nov. 14. 07:58
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:

hűűűű, hát nagyon hasonlóan vagyunk ezek szerint!

Most akkor vagy mindkettőnknek sikerülni fog, vagy egyikünknek sem! :)

hány éves a kisfiad?

enyém 16 hónapos :)

2014. nov. 14. 21:26
 12/45 anonim ***** válasza:

Jó reggelt!

Hogy vagy? Neked mennyi az ebredesi hőd mostanában?

Ez az ami engem kicsit afelé terel h meg fog majd jönni, mert csak 36,8-36,9 körül van. Mikor babás lettem a fiammal 37-37,1 körül volt már ilyenkor ha jól rémlik. :-(

Este amúgy megint az a nagyon rossz hidegrazas volt rajtam mint mikor először terhes voltam. Nekem este voltak a rosszulléteim.

2014. nov. 15. 07:27
 13/45 A kérdező kommentje:
Az én Manóm pont ma 18 hónapos :) Én is mértem reggel hőt, nekem is 36,8 volt, de én ahogy olvasgattam azért ez egyáltalán nem rossz, teljesen átlagos hő (36,6-37 között jó)... A lényeg, hogy hétfig ne menjünk ez alá... :) Kicsi nyomást érzek a hasamban, de ez mondjuk lehet attól is hogy nagyon erre koncentrálok...
2014. nov. 15. 07:55
 14/45 anonim ***** válasza:

Akkor boldog 1,5 éves szulinapot a legenykenek! :-)

Én továbbra sem.érzek.semmit. :-( még a mellem sem fáj. :-(

Na de nem baj, ha megjon akkor legalább tovább dietazhatom, mert van mit leadni! :-)

2014. nov. 15. 08:04
 15/45 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi újság veled? van valami említésre méltó?

Most altattam el a Drágámat és közben elkezdett szúrkálni a hasam! ilyet szintén nem éreztem még, úgyhogy nem tudom h mi ez.

Nem középen szurkál, hanem inkább bal felé.

Te éreztél már valami ilyesmit esetleg?

2014. nov. 15. 20:18
 16/45 A kérdező kommentje:
Szia :) Cicifájdalom nálam sincs :( Nekem kicsit tompa mensi előtti fájdalom van.. a hasszurkád nagyon bíztató!!!! :))))))) Sok ilyen kommentet olvastam, amiből végül baba lett :))))
2014. nov. 15. 21:54
 17/45 A kérdező kommentje:
Szia :) Képzeld, ma reggel 37 fokos voltam, ez ha nagyon kicsit is, de tartja bennem a lelket.. :) De cicifájás és semmi más tünetem nincs.. Viszont tegnap megnéztem a feljegyzéseimet és Manómmal a nemvárt napján teszteltem halvány pozitívat, és a tüneteim is akkortól voltak már észrevehetőek :) Nálad mi újság? :)
2014. nov. 16. 09:40
 18/45 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez jól hangzik!!!! :-)

Én ma is csak 36,8 voltam.

Most is kicsit.görcsölget a hasam.

A krémes folyásom ragacsossa vált. Ez vajon mit jelent?

Én is visszaneztem h hogy volt a Drágámnál és azt láttam h a hőm kb. Így a 11. Dpotól kezdett emelkedni. Én a 17. Dpon teszteltem, akkor már erős +-t!

Szóval még van remény, kíváncsi leszek a holnapi hőmre.

Te most hányadik dpon is vagy?

2014. nov. 16. 11:51
 19/45 A kérdező kommentje:
Én ma vagyok a 10.-en, elvileg a teszt ekkor mutatja ki a leghamarabb, de mindkettő tesztre amit vettem, az van ráírva, hogy leghamarabb a kimaradt mensi első napján mutatja ki.. Próbálok türelmes lenni.. :) Nekem a Manómmal volt erősebb folyásom az elején, de nem emlékszem hogy pontosan mikortól.. :) Jujh, az izgalom fokozódik.. :D Nekem még most semmi tünetem nincs, még egy jó kis folyásom se :(
2014. nov. 16. 19:31
 20/45 anonim ***** válasza:

ha jól rémlik, akkor nekem a picimnél semmi folyásom nem volt az elején. pont hogy tök száraz voltam. aztán viszont nagyon sok lett, folyamatosan tisztasági betétet kellett hordanom.

most meg már nem is tudom, hogy milyen a folyásom. megint mintha krémes lenne.... de közben meg már lehet hogy vizes is. az akkor meg tuti mensi.

Holnap nekem úgyis kiderül. ha a hőm kevesebb lesz mint ma, akkor meg fog jönni, holnap után.

érdekes én a tesztelésre egyáltalán nem vagyok ráigzulva. :)

a hőből szerintem úgyis minden kiderül, a teszt csak igazolása annak.

A fiamnál is, már tudtam teszt nélkül is hogy terhes vagyok, mivel sokáig magas volt a hőm. szóval tudtam, hogy pozitív lesz. :)

tény, hogy nem is rögtön teszteltem, vártam, hátha csak késik.

Szóval én úgy érzem, hogy holnap reggel számomra el fog dőlni. :)

2014. nov. 16. 20:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!